石原里美(4)天國餐館正式開業 願天佑香港

1001 回覆
78 Like 12 Dislike
雖然里美鍾意扮靚,但其實佢本身個人靚簡簡單單運動look都夠殺
同意,最殺食係個笑容
中間張圖是劇集黎???
中間係Richman Poor woman SP嚟,同小粟旬Sweet到爆炸
未睇呢套
比你搶答左 第3張好似係巧克力
呢套係里美喺紐約覺醒後第一套開始成名嘅作品,都係必睇的
睇來真係要搵個機會睇曬老婆所有架作品
冇男人抵擋到老婆既笑容
老婆呢張笑得好甜
https://youtu.be/0-4L9QQs1DI
始球式官方video+獨家採訪
我剛剛都收到
Ching都係fans club?
no,喺twitter見到有人share出黎
你join左horipro square要畀錢個會員?
每月畀300yen究竟有乜特別野
係呀,其實真係無特別,係買舞台劇飛優先(所以先買到尾場),同年尾買月曆有特典,好間中先有相同video update~
不過我見唔多錢咪支持下里美咋

老實說唔join都得
d片同相是咪獨家?其實我之前諗過join,但日。文website要搞好煩
我對其他藝人又冇興趣,淨係睇里美嘅話值唔值得?
btw你會去日本睇里美舞台劇??
係獨家嘅,不過十年都唔update, 仲有應該都有人會轉載㗎啦
Horipro正奸商,逐個收錢㗎,300Yen喺淨係里美
係呀,完全唔識日文,但好想去見下真人,而且咁好彩抽到千秋樂(尾場)
同埋順便去下旅行同睇J.LEAGUE~
你一次過做左兩樣我想做嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞