[謹記五大訴求, 黑警仆街死] AC米蘭球迷討論區 (145)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
咸能左
點睇達狗
聽到呢個傷病就… 小弟打籃球賴過野…
上場比牙傾sm呀
無意見, 唔想討論佢, 話哂都係我之前幾鍾意既KOL

寧願佢唔好出聲都唔想好似龜咁得閒伸個頭出黎講兩句番番入水
無意思
做到依家咁真係好核突
純粹保人氣
呢種傷 出返黎都會影響靈活度同爆發力
心理大過生理,宜家搶板唔敢跳,瞓覺有時諗起都心有餘悸…
呢個都係大問題 , NBA有班斷ACL 後又係心理 , 身理陰影雙重影響
會好容易氣餒,我足足一年先打得返比賽… 但都感恩仲可以打…
佢點傷
無碰撞整到
Milan has set the price of Patrick Cutrone 30M€.
為咗買correa,點都要放隻
通常呢啲先最大鑊
Wolves continue to press for Patrick Cutrone and a deal could be done for €18M + bonuses. The player is considering the offer with his agents.

[@DiMarzio]

又話30
30唔係呀華咩?
咁會唔會係bonuses加埋有10M噉樣
28斷估班高層都會肯賣
lm
正常

之前比人set 到18m
Jorge Mendes offered James Rodriguez to Milan for €42M.

(Alfredo Pedulla)
俾唔起人工
According to Forbes, James Rodriguez earns $21.4 million per year from the monster contract he signed with Real Madrid back in 2014.
29/7出賽程
24/8首輪比賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞