[謹記五大訴求, 黑警仆街死] AC米蘭球迷討論區 (145)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
球王蘇 啲妹下妹下就唔好提啦
的確係幾期待

一值強調4312個陣雙中鋒一定食得屎
有個單打獨鬥型係唔同D
單刀帝 一推個波起去咗五六碼
又唔好笑鳩西甲防守
話哂呢幾年西甲都玩哂咁制, 係有可取之處既

驚就驚在佢唔適應意甲
咁佢又唔係卡斯個種瘦, 下盤幾穩
發覺 全部簽返嚟嘅球員都幾爛打勤力
幾睇好今季 諗返起之前嗰啲大帝散步真係
睇完段片

發覺佢都造到好多波, 好多攻勢都佢帶到
隊友同時間都敗家
佢接波轉身再加速果下比Suso好
Suso 係接波轉到身但冇爆發力
所以兩個Correa我都ok 架
AGGER

好唔鍾意過完之後停一停
拖慢成個進攻, 過往唔少攻勢都係佢間接令到隊波斷下斷下咁
其實買埋牙BEN同Correa都差唔多成形, 本身怕搵唔到啱SS, 好在馬隊都知道隊波差呢個角色用左大舊筆直去買, 執多個中堅, 中場可以再睇定D, 瘦下身就差唔多
淨返啲錢應該追中堅先
追後生仔呢個思路唔錯, 詹蛇練中堅有一手
永遠都要cup-cup
無人守又cup, 打反擊又cup, 見親都嘔血
要揾過高大威猛靚仔嘅陪籮隊
因為佢本身體缺爆發力造成, 加上兩任教練對佢過份依賴比太多球權佢
Milan striker Andre Silva has passed his medical ahead of a €30m transfer to Monaco.

Calciomercato.com and RMC Sport both report Silva completed tests on Tuesday morning and that he is now ready to sign a five-year contract with Monaco.

Milan will receive €30m from his sale and are set to reinvest that money in Atletico Madrid forward Angel Correa.

The Portuguese spent last season on loan at Sevilla, but they did not take up their €35m option to buy.

He will now be coached by countryman Leonardo Jardim in the principality.

又話30M 喎
差唔多姐, 總括黎講就係文迪斯售後服務, 加錢換新機
睇下詹SIR點試, 如果平賣或者換垃圾比羅馬益左佢地, 反而對我地爭4不利
其實唔想放比羅馬爭四對手
Riso has left Casa Milan.

屌佢黎半個鍾借廁所呀
文仔冇埋仲黎做咩
佢黎左半個鍾咋
幾爛打 係驚太獨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞