[謹記五大訴求, 黑警仆街死] AC米蘭球迷討論區 (145)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
排名預測
Link: https://goo.gl/forms/gzfZ6mMIqcCQaPQ92
Result: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fi7d0EMQ1cLM0cfm0WKJGta_B6naGIAZgdBN4S5MuOM/pubhtml?gid=884765625&single=true
特殊癖好會員專區
蕭瑟的賓洲(木木梟)
盧比斯朋友隊
登入
邦利拿(溱崎沙夏∕維拉利爾鐵衛∕東城步)
Komova_baby(Komova / Komova(走數) )

追數區
會員:堅韌的腳毛 (已走數)ID:28028 新名:張三豐

會員:Komova ID:31354 新名:Komova(走數)

會員:維拉利爾鐵衛 ID:86090 新名:德川慶喜

會員:祖雲達斯 ID:31024 新名:加度素

為巴打集氣
黑警死全家祝福區
講真因為最近有個新手足加入,仲知道喱度傾開咩
如果仲有其他人都睇緊我地po既
希望你地知道香港發生緊咩事
我覺得唔係強迫大家企邊一邊
而係分清咩係假新聞,或者有D咩係電視台無講
The Coppa Italia bracket for the 2019/20 season:

• Milan in the same bracket as two other Serie A teams - Lecce and SPAL.

• Milan could potentially face Torino in the quarter finals, should Milan win their round of 16 game.
算唔算好籤

4強好可能打狙/羅馬
拖連奴高我蘭兩班波,點打
我蘭係中游班
唔會差過拖仔啦, 未開季就燈駛唔駛
原來高登都有狗竇POST
Lm
Aguilar (Mundo Deportivo): "Lemic talked about Matic with Maldini and Boban, not Modric"
牙盜回左家
回能晒塘...
你地冇得相愛相殺了
西超一支獨大
問下姐, 我行過法拉利車行都可以問下價
=.=
支持牙康返去鍠對抗
飛機盃wfc
以為入錯POST
第六個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞