[Switch][白金工作室] 異界鎖鏈 Astral Chain 討論區

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
槍配狗幾正 可以連到幾下同步攻擊
但想問有時行地圖會見到隻金色屎萊母要點打 成日俾佢走甩
我用劍式撞佢然後埋身劈但走甩過幾次
我想問下五隻 Legion 有無話邊隻好用
依家得劍同弓,有無需要留定素材升後面拎果啲
狗仔咆哮一定要學
我爆主線,可能做左8成支線,都夠升到4隻c8,1隻c6左右
係唔夠豪華升技拎曬去強化自己把武同甲
用弓型狙擊模式可以射d藍光點落嚟
之前一路以為係燈光,原來係道具嚟
暫時睇隻隻差唔多
我自己就升爆隻狗,平時趕路最常用

其實每隻都有特點
劍要斬紫色輔助怪
弓要打飛天
腕有好多場景招
狗要搵挖地怪
斧要防
一開波個廁所miss左係咪要重玩
劍式個L掣好鬼難用 點解唔整到好似MGR咁鳩斬
二周目
隻game最煩係一個file 好長想重玩會好攰
你去PC可以揀file揀章節重玩
呢隻驚完全唔需要二周目
咁我揀章節打完拎返s+會唔會影響總評價
我都想問如果要全收集,係唔係一周目不停揀 file 重玩就可以
入二周目有無咩唔同
反而覺得一個file長先正 唔係9流流
如果佢可以隨時有位save 有位補給就係嘅有時太長冇曬補給或者有野做/訓教要放低,會驚冇save同埋佢save個機制好奇怪

我試過做個支線,大概要用4000蚊買d野先做到個任
我玩左陣其他任,返去交任嘅時候錯手熄左game
佢招扣左我錢,但成個支線要重做好彩人工高錢叫多姐
啲save point都幾密架喎
唔係密唔密
係你做支線一定要complete 左先會記錄個進度一般唔係應該開始左做左幾多都會紀錄低咩
我先玩左3 定4個file 啲支線會好長?
如果真係要停既 我好少會熄game
通常都係返到office save左先熄
我都係唔敢熄
3、4個d好少野啦
上面話齋好似67先長11仲要連續打幾場boss fight,補給感覺相對又少,玩到好攰不過幾爽嘅係,高潮不斷
你見到save point已經可以熄
再唔係直接待機都得
失咗
做狗, 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞