[Switch][白金工作室] 異界鎖鏈 Astral Chain 討論區

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
快手打完zelda 開左呢隻
一入就比d 打戲震撼到但越玩越覺得自己手腳唔協調,控隻野畫圈圍得黎本體又避唔切
搞到好難拎高分到底應唔應該執著畫圈綁怪
大波掃地僧都冇
呢兩隻唔同類型啦
btw zelda個種冒險感真係獨有
兩隻唔同類型
zelda 鳩行探索睇風景解謎,節奏慢少少,如果唔係趕住玩呢隻應該會再慢慢玩耐d先打主線

但Astral Chain d過場同打戲係幾正
有冇唔係用pro制玩呢隻game
拎雪糕
應該會整爛粒菇
佢烏低身,樣同波都影唔到,下次補返
手提mode禁跑好唔順手
跑係㩒一下菇再推就得,唔駛㩒實
我知呀
但佢joycon L3個手感好差
禁落佢反應好細
其實唔難
我第一關個時就好快遘到
扔隻野出黎打停屎萊母, 再狗沖過去打佢
對有強迫症既人黎講
做溜左一兩個任務 真係好辛苦
抵邊度有?
一周目未拎齊legion應該做唔晒
想問下用pro制玩個手感係咪好少少?有d想買個玩下
好好多, 單機黨必備
利申:一出用到而家未壞
When an enemy gets low on health, you’ll get the chance to ‘Finish Off’ them. This is a stylish way of ending fights, but it serves a much more useful function too: it allows you to heal.
有冇圖
好難答你
你話似又得 唔似又得
買返黎玩咪知

尋日買返黎玩左8個鐘
有潛力做我今年嘅GOTY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞