多寶集運

38 回覆
2 Like 0 Dislike
你上佢fb投訴會block你,wtsapp又唔覆
多寶,瘋狂呢2間臭名遠播你地都用
灣仔集成附近有邊間集運推介
用開淘派 用左年幾 中間有次派錯件都幫我跟返 仲免左運費 送工商區好快 住宅就唔知
灣仔集成附近有邊間集運推介

集運王(洛洋閣有自提點)

首重$10,續重$6,平
淘寶收貨地址 直接打集運公司地址
賣家 發貨 上網登記就得了

我都用開多寶 貪佢係屋企附近
不過真係好慢 同重有時亂黎

求其他集運
佢新開用過
就算計實重 佢都唔準
我記得我自己返黎磅 佢都係計多我
用開神州,夠平
傻仔 你可以用大陸地址落單先
之後同個賣家講改地址 寄去集運倉 之後再同集運倉間公司講你有個包裹寄咗去佢地到

痴撚線 傻西得你 你好撚得閒我唔係,你搵賣家改撚完個地址仲走去搵集運倉一單一單咁通知人地收件,你估我做生意,日日mon撚住?痴痴地你都

淨係旺旺同佢講 一秒都唔使你有幾撚忙啊 好心教你寸過馬撚 唔撚係做生意即係得一兩單啦

話人傻仔就當然寸過馬撚啦,寸你唔起咩,低低地

原來你一秒鐘過百萬上落 咁你繼續用多寶囉 俾多一百幾蚊運費濕濕粹啦
妖 我都等左成10日呀
我意思係發左貨起計十日
打電話問wtsapp問都 答唔到我幾時有

打算今次之後 下次唔用佢算
平時去工廠自取車拎 啲員工都已經西西地面
今次揀送貨! 以後唔用
減價乜都好 都唔會再用
上去淘寶睇過
好多買家話 如果俾左差評
多寶會封acc.
推推推
妖 我都等左成10日呀
我意思係發左貨起計十日
打電話問wtsapp問都 答唔到我幾時有

打算今次之後 下次唔用佢算
平時去工廠自取車拎 啲員工都已經西西地面
今次揀送貨! 以後唔用
減價乜都好 都唔會再用

我依加都未收到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞