多寶集運

38 回覆
2 Like 0 Dislike
第一次用集運用到一肚火,我買幾件貨,實重2.8kg左右,佢計體積重去到17kg,百幾蚊運費我都算(淘寶直運唔計體積重),由我到倉按集運運撚左4日仲係運送中,我屌你老母我之後一撚定唔撚柒再用多寶,又慢又學人地大公司計體積重但又無人地效率,不撚知所謂
呢間野真係幾慢
呢間垃圾用過一次就無再用
呢間野真係幾慢

慢但你平我仲覺得有可取之處,但多寶係慢仲要貴,淘寶集運我運實重1公斤野,比十零蚊人仔送撚到去郵局,要快我順豐,唔係遠撚到北京,咩撚野黑龍江,3-4日到香港交收,我邊撚到使等到隻狗咁用多寶運
呢間野真係幾慢

慢但你平我仲覺得有可取之處,但多寶係慢仲要貴,淘寶集運我運實重1公斤野,比十零蚊人仔送撚到去郵局,要快我順豐,唔係遠撚到北京,咩撚野黑龍江,3-4日到香港交收,我邊撚到使等到隻狗咁用多寶運

更正淘寶直送我運2公斤找蚊$19人仔,5日到香港拎得
下次再撞到d貨唔送香港,用唔撚到直送我就搵第二間野集運好撚過佢
有無人推介集運公司比我,我成柒日幫屋企人買野,有時撞到大陸佬唔送香港唔比用淘寶直運d貨搞撚到要用私運,經過今次blacklist多寶我就要再搵另一間集運送
用開funlala
點解唔用官方集運呢
點解唔用官方集運呢

就係因為大陸有d仆街公司唔撚運出大陸或者淘寶某d貨唔比用直送去香港,搞到要用大陸地址收貨
我用開呢間 貪佢係我屋企附近有鋪 但我就比較好彩 每次都係兩日到
我用咁多次都無事
基本上乜甩都運過
我用開呢間 貪佢係我屋企附近有鋪 但我就比較好彩 每次都係兩日到

我就係貪佢方便係我屋企下面唔超1公里就係自提所以先第一次用佢,點知伏到西咁
我用咁多次都無事
基本上乜甩都運過

你好運者大佬,係唔係運野運得小,我見多寶係你張單多野就搵另一間公司運黎自提點, 細單就自己運,我極求懷疑佢咁慢就係搵外援
你好運者大佬,係唔係運野運得小,我見多寶係你張單多野就搵另一間公司運黎自提點, 細單就自己運,我極度懷疑佢咁慢就係搵外援
傻仔 你可以用大陸地址落單先
之後同個賣家講改地址 寄去集運倉 之後再同集運倉間公司講你有個包裹寄咗去佢地到
之後同個賣家講改地址 寄去集運倉 之後再同集運倉間公司講你有個包裹寄咗去佢地到

痴撚線 傻西得你 你好撚得閒我唔係,你搵賣家改撚完個地址仲走去搵集運倉一單一單咁通知人地收件,你估我做生意,日日mon撚住?痴痴地你都
呢間戇鳩嘢,新開時幫襯過幾次
最後一次出貨出左兩個禮拜,問佢點解佢扣關
扣咁耐乜野咁猛料,咪上佢office問咯
之後個老細打嚟屌鳩我話我兇佢啲人
最後第二日送到再負皮佢

過咗一排,睇返其他買家啲評價,都係要人正評先肯出貨俾人
呢間戇鳩嘢,新開時幫襯過幾次
最後一次出貨出左兩個禮拜,問佢點解佢扣關
扣咁耐乜野咁猛料,咪上佢office問咯
之後個老細打嚟屌鳩我話我兇佢啲人
最後第二日送到再負皮佢

過咗一排,睇返其他買家啲評價,都係要人正評先肯出貨俾人

屌,仲惡撚過共產黨
第一次用集運用到一肚火,我買幾件貨,實重2.8kg左右,佢計體積重去到17kg,百幾蚊運費我都算(淘寶直運唔計體積重),由我到倉按集運運撚左4日仲係運送中,我屌你老母我之後一撚定唔撚柒再用多寶,又慢又學人地大公司計體積重但又無人地效率,不撚知所謂

真心想炸鳩佢地,試過體積重6.2kg,實重1.1kg
真係屌佢老母
個實重都on99,乜薄膠垃圾桶同漱口杯都成1.1kg咁重
成日覺得佢實重都亂鳩計
之後唔撚用多寶

痴撚線 傻西得你 你好撚得閒我唔係,你搵賣家改撚完個地址仲走去搵集運倉一單一單咁通知人地收件,你估我做生意,日日mon撚住?痴痴地你都

淨係旺旺同佢講 一秒都唔使你有幾撚忙啊 好心教你寸過馬撚 唔撚係做生意即係得一兩單啦

淨係旺旺同佢講 一秒都唔使你有幾撚忙啊 好心教你寸過馬撚 唔撚係做生意即係得一兩單啦

你試下單單搵賣家仲要確認再搵運輸先講野啦師傅

話人傻仔就當然寸過馬撚啦,寸你唔起咩,低低地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞