元朗屯門開大片?十二點講到三點,到而家六點

586 回覆
2605 Like 13 Dislike
因為佢地用左 Call4Van 無車,一早叫佢地用膠膠Van

大家好清楚我地武力升級有限,啲狗仲有好多武器未出,包括實彈同水炮車,呢啲傷害力好高,足以打散我地陣勢

硬撼對我地係絕對不利

遍地開花是有用的,最緊要係打消耗戰

警察只有3萬個,佢地冇可能短時間補充到(除非佢地搵國安扮警察,但係數量唔會多,因為好難落命令同埋組織戰術)

而家夏天佢地下下都出曬防暴裝,朝早企到夜,對佢地身心都造成好大負荷,相反我地可以休息,可以補給,人數多到可以輪住做

我地一定要拎住個主導權

1. Be water,唔好戀戰

呢個講咗好耐,但而家唔係講緊執生咁簡單,而係要變成主動一方,撚狗式遊走。

我地逼佢地動員,但唔好引佢地升級武力。喺清場之前我地可以好似以前咁挑釁。當我地逼到佢地要清場嘅時候,我地就要毫不猶豫即刻散,唔好戀戰。可以轉換場地,等佢地重新佈防,又或者留力去第二日

總之我地唔好畀時間佢地休息,雖然我地都會有體力消耗,但同佢地比我地會消耗得慢好多

如果啲狗好似七一咁突然走曬去休息呢?我地就唔好畀機會佢地休息即刻升級,逼曬佢地翻出嚟之後又走,令佢地keep住精神繃緊

2. 單一焦點,唔好浪費彈藥

每一次行動都應該事先傾好,制定一個明確嘅目標。當是日目標達成之後,唔好即日觸發第二個事件!好似琴日咁,噴黑國徽同臨時立法會宣言相衝,喺港島嘅焦點就去曬國徽度,我地又浪費咗一粒彈藥。
咁玩法,變相各行各業日日罷工,呢招都幾高
圍頭佬都係垃圾嘴炮狗

唔怪之得成世都比人睇死做牛屎佬
點都好
呢個仇一定要報
9點啦 人呢
9點啦, 開片未
三個場都唔係唔用呀
我地set好哂擂臺俾你地啦
九點啦屌,200 南亞刀手呢?
我訓啦屌
何君妖開咗payme過數未
未過數就出離爆大鑊
未收到錢體諒吓
比左錢唔係唔用啊化
fact checkededed 我大姨媽個三姑姐有陰陽眼見到而家元朗已經80萬靈體魂飛魄散,大家見唔到字頭大佬,係因為佢響各自地頭施緊法
十二點都黎緊
又過$3000個有架生!班牛屎佬呢?
打未啊
屌,完場都未打
等多陣啦
深圳嗰啲喺后海灣遊緊水嚟
琴晚都action左啦
9點喇 打未牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞