元朗屯門開大片?十二點講到三點,到而家六點

586 回覆
2605 Like 13 Dislike
打啦
揾緊何君妖追左琴晚啲糧先
打未姐究竟
真係唔好日日傳唔同地方都斬人,間間鋪都唔開,經濟損失會好大

作為香港人嘅大商家,一定會同777同行

重要講多次,真係唔好咁傳呀
游水咋
係咪要等到下年呀
連贏位置Q?
首名瞓低又點賠?
屌我想睇佢地開片呀 幾點先開波
六間場外投注處今天暫時停止服務 (元朗:青山公路、合益路、泰衡街、洪水橋,屯門:建榮街、屯門市廣場)
馬會都唔開咁大獲
唔打了,太揚
我收到風去侏羅紀世界個島喎
金毛獅王,呀唔係,大師兄突然打出一招崆峒派絕招,七傷拳,所謂一練七傷,七者皆傷,實乃先傷己後傷人,呢鑊真攞命呀。 張無忌,啊,唔係,外賣仔不慌不忙,雙掌渾圓成盾,使出乾坤大挪移,將七傷拳威力……外賣仔連消帶打,大喝一聲,霎時之間,擂台鬼影重重,成個場都系外賣仔嘅身影。大師兄根本冇辦法分得出邊個先至係外賣仔嘅真身。只見大師兄眉頭一皺,計上心頭,左腳踏地,大叫一聲「老師公大顯威力」,原來佢標起童上嚟喎。

大師兄嬌喘一聲倒在外賣仔嘅懷裡,喺呢個時候,大師兄眼如微絲,濕潤嘅雙唇,微微張開,口中噴出有如蘭花一樣嘅香氣,對住如斯尤物,佛都會動心啦。外賣仔一手抱腰,另一隻手也不閒住喎,偷偷地從大師兄衣襟挖入,係佢豐滿既雙峰附近,周­圍任意遊覽。而大師兄既慾火再也控制不住,果兩個釘,亦由軟既棉­花糖變為硬既橡皮糖啦!
一陣到班廢老發癲
吹到咁大 又落晒閳俾你地
咁都唔開片 好唔好意思
間接令全港準時收工
我覺得係3
天水圍墜天地獄獸呢?
聽日繼續吹呢個風 另類光復
我都覺3
刀手:今次fat fat唔洗打有錢收
求 9up fact checked user 列表 要全block
回曬塘啦班牛屎仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞