邊度有高質淨色tee

140 回覆
8 Like 1 Dislike
teelocker隻designer tee掂唔掂?
Champion 個d
純粹左臀位有個細logo
$99

勁快黃同殘
留名
Taobao printstar d size點分好,佢寫個碼好怪

個領有d cool住,著上身有d怪
Taobao printstar d size點分好,佢寫個碼好怪

個領有d cool住,著上身有d怪

同意,唔係一般t嘅cutting,但又未去到怪
其實一件純色Tee
先係最講cutting

我通常留意
袖長
尾長
領闊

亞洲cutting同歐美cutting
已經係好唔同
推,暫時只識買U記 $79 個隻,本身覺得都可以,普普通通,無乜特別,可以厚身多少少,等白色都無咁易飛釘
於事就試左幾間唔同既鋪,但效果都好差,先發現原來U記已經十分唔錯,又平
推,暫時只識買U記 $79 個隻,本身覺得都可以,普普通通,無乜特別,可以厚身多少少,等白色都無咁易飛釘
於事就試左幾間唔同既鋪,但效果都好差,先發現原來U記已經十分唔錯,又平

有無試過u記$49 嗰件? 有袋入住既

有無試過u記$49 嗰件? 有袋入住既

有,但感覺上個件d料無$79個隻咁舒服同無咁fit身
$79個隻真心性價比高
不過而家想搵下有無再高質d既,貴多少少就ok,不過就係搵唔到

好透
pro club tee
係時候推番呢個post上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞