邊度有高質淨色tee

140 回覆
8 Like 1 Dislike
夠橫的話h and m係幾好睇
79蚊著一季

屌你老母識唔識字

H&M D垃圾又薄又透, 洗兩洗變地布都叫高質?
夠橫的話h and m係幾好睇
79蚊著一季

H&M洗幾次就收皮喎

著一次都收皮垃圾料

未洗都收收地皮喎老友

拎上手都收收地皮
留名學野

搭單問有無高質裇衫推介?
Taobao printstar d size點分好,佢寫個碼好怪

d measurement好準喎,除咗胸係度單面之外。

對男人我唔知,對女人大撚到仆街
淘左兩件跟佢個suggestion 我要買S
最後買到返黎似男裝L
細多兩個碼我都著到

我買M全部都準,誤差都細。
Taobao printstar d size點分好,佢寫個碼好怪

最後買到返黎似男裝L
細多兩個碼我都著到

其實佢真係無誤差
但係女仔唔岩跟佢推薦個size
唔係真係會超大件
除左uniqlo

Muji有 巴打可以去睇下

最後買到返黎似男裝L
細多兩個碼我都著到

其實佢真係無誤差
唔係真係會超大件

淘左兩件 我178 65kg 著S 岩岩好
同埋幾好著
Velva Sheen

同埋幾好著

你都係著s 佢又推薦我著s 你就知發生咩事

同埋幾好著

Printstar真係無得輸

同埋幾好著

佐單奴

最後買到返黎似男裝L
細多兩個碼我都著到

其實佢真係無誤差
唔係真係會超大件

同埋幾好著

立即買兩件試下

同埋幾好著

最好都係自己跟佢size chart度
佢件s大概等於u記m
認真 baleno 幾好

終於有人講

Muji
我覺得teelocker 幾好
質地好過淘寶printstar
上網買grana. 免費送貨。好舒服。
我見淘寶好多間都有printstar 究竟邊間先係
另外teelocker佢官網一定要買6件?
認真 baleno 幾好

終於有人講

見到99蚊有2件
圓領V領都係
最近買咗兩年montbell
質地唔錯
Cos 幾錢件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞