新垣結衣(52)讓我們來進行最終boss的決戰吧

1002 回覆
112 Like 4 Dislike
上個post係咪有人話我

拖住小稻稻

是心意相通
element

妒忌你娶到小稻稻啫

短髮老婆
沖個涼就4頁

Cause baby you're my number number number number one~

And you're the only only only only one

Oh happy dayyyyyyyyyyyyy
沖個涼就4頁

其實諗極都唔明當時結衣諗緊咩,點解咁樣手fing fing。佢應該知拍緊特典,唔通專登賣萌俾痴線佬
沖個涼就4頁

其實諗極都唔明當時結衣諗緊咩,點解咁樣手fing fing。佢應該知拍緊特典,唔通專登賣萌俾痴線佬

我要告佢惡意賣萌
沖個涼就4頁

唔係ng黎架咩?
沖個涼就4頁

我係度Feel到嘅係愛呀大家
就算係負皮巴打都係
沖個涼就4頁

唔係ng黎架咩?

但佢講過佢ng 通常都好平靜,錯咗就停跟住再嚟過

Cause baby you're my number number number number one~

And you're the only only only only one

Oh happy dayyyyyyyyyyyyy

升key

Oh happy dayyyy

今日子訓啦?

賣萌gif連發

賣萌gif連發

賣萌gif 無小花

賣萌gif連發

舊post撳咗幾下F5都無反應 先知1001咗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞