新垣結衣(52)讓我們來進行最終boss的決戰吧

1002 回覆
112 Like 4 Dislike
岩岩先睇戀空

唔夠半個鐘 已經無左隻豬 又被人女女女

已經唔想再想睇落去 無哂心情

開頭真係睇到勁嬲勁sad 不過後段還好 劇情老土不過我都喊到傻…

第一套結衣劇就係呢套

早晨

笛笛該

笛笛該
新人留名

呢個位果陣你係咪好興奮
新人留名

呢個位果陣你係咪好興奮

真喜第一次喊真係好心痛
新post留名
岩岩先睇戀空

唔夠半個鐘 已經無左隻豬 又被人女女女

已經唔想再想睇落去 無哂心情

開頭真係睇到勁嬲勁sad 不過後段還好 劇情老土不過我都喊到傻…

第一套結衣劇就係呢套

經典位 就係咁拐走左結衣 我XXXX
結衣
尋晚睇完花水木

紗枝同康平可以喺埋一齊太好了
現實中有幾多大家相愛但錯過了的戀情

我都係琴日睇...
反而我覺得男主唔夠堅持,雖然結衣返北海道同男主了件心事,但只因為前輩先行一步未結婚...

深藍呀
我覺得康平都係為咗屋企人而留喺北海道 唔可以掉低阿媽同個妹 後尾結咗婚更加唔可以拋棄老婆 佢老婆始終盡心盡力為頭家
今日咁得閒,諗緊重唔重刷一次今日子

新人留名

呢個位果陣你係咪好興奮

真喜第一次喊真係好心痛

新人留名

呢個位果陣你係咪好興奮

真喜第一次喊真係好心痛

新人留名

呢個位果陣你係咪好興奮

真喜第一次喊真係好心痛

終於睇完LH2 可以開今日子了
究竟會唔會變做今日子教呢

仲係兩者遊離緊
尋晚睇完花水木

我都係琴日睇...
反而我覺得男主唔夠堅持,雖然結衣返北海道同男主了件心事,但只因為前輩先行一步未結婚...

深藍呀
我覺得康平都係為咗屋企人而留喺北海道 唔可以掉低阿媽同個妹 後尾結咗婚更加唔可以拋棄老婆 佢老婆始終盡心盡力為頭家

有咁多巴打都係琴日睇
尋晚睇完花水木

我都係琴日睇...

深藍呀

我明白佢唔可以唔理亞媽同屋企人,但都唔可以因為飲大左兩杯就同小律係埋一齊... 而小律又忍受唔到生活之餘,又唔係康平最愛果個而選擇分開... 將婚姻寫得好兒嬉
尋晚睇完花水木

我都係琴日睇...

深藍呀

我明白佢唔可以唔理亞媽同屋企人,但都唔可以因為飲大左兩杯就同小律係埋一齊... 而小律又忍受唔到生活之餘,又唔係康平最愛果個而選擇分開... 將婚姻寫得好兒嬉

其實小律同前輩都做唔到佢地心入面最愛果一個人,但對佢地黎講都好重要(紗枝知道北見死訊之後喊,康平離婚之後頹左),正如紗枝老母所講,要拍過幾次拖先成熟,先識珍惜眼前人 最尾一句自己加既
尋晚睇完花水木

我都係琴日睇...

深藍呀

其實小律同前輩都做唔到佢地心入面最愛果一個人,但對佢地黎講都好重要(紗枝知道北見死訊之後喊,康平離婚之後頹左),正如紗枝老母所講,要拍過幾次拖先成熟,先識珍惜眼前人 最尾一句自己加既

就小律而言,獨佔唔到康平就要離婚... 好奇怪,但最奇怪的是,反另一個男角一直等小律先係最長情
成個post都係深藍

我一直碌 廢事有人唔記得深藍 又諗起飛空劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞