新界區警署:警察嚟緊2日內收到報案後要30分鐘後先可以到,否則即炒

476 回覆
2703 Like 25 Dislike
屌 the purge咁
fact checked ? 有冇source ?
元朗警察執行職責時怯懦,違反香港法律
《警察(紀律)規例》(第232章第45條) 3.違紀行為 2 違紀行為指 (d)執行職責時怯懦。
然後班狗就會拉晒還手嗰啲 持有攻擊性武器
收啦 過嚟有撚用呀?
[光復元朗]727 728兩日都搞啦
https://lih.kg/1347094
黑到
屌你老母真係國定殺戮日
(轉寄)
我消防個朋友話佢當值 提大家 有事打比消防
北區
粉嶺 26697669 26694112
上水 26707670 26707699
元朗 24746647 24746705
八鄉 24887367 24887507
米埔 24716761 24717060
屯門 24624049 / 24624080
天水圍 24480718 / 24480674
虎地 24694706 / 24694703
流浮山 24460652 / 24469129

佢比我地reference
如果有用 比戰友啦
就報警 睇下你係咪咁撚串

Forward: 大棠路與十八鄉路交界有大批白衫刀手集結, 時間係今日12:00度, 天陰因為YL落緊雨
國定殺戮日
你黎d永遠唔上前線淨係哩係屋企涼冷氣既鍵盤軍師唔該收皮
佢用咩理由炒人?
講真雖然我係消防一份子 但我地呢一刻唔想係到拎光環話自己係英雄 但對住呢個腐敗既政權 我地只係盡力做番份內事 千其唔好覺得我地做呢d係好難得好英勇 只係做番份內事
講真 真係唔洗驚話害左消防被人打定點 除左制服都只係一個普通市民 調番轉講 你地比人打 唔通我地又可以袖手旁觀?總之幫到一定幫 我地自然識保護自己 與其擔心害到消防 不如擔心自己既安全 任可情況下最緊要保護好自己先 我真係唔想再見到任何一位義士或者市民再有死傷
push
個標題
你就冷氣軍師 下下去叫人走 我次次出前線都聽都你呢類人話有狗丫 快走 走你老味咩 running man丫?下下都走 比人打唔還拖 我地沙田友最勇武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞