新界區警署:警察嚟緊2日內收到報案後要30分鐘後先可以到,否則即炒

476 回覆
2703 Like 25 Dislike
支持樓豬,狂推

[[ 721元朗事件可定性為香港首宗 "國家資助恐怖主義襲擊"。該元朗圍村及相關黑社會涉及極端主義恐怖活動。相關組織及人士可列入"國際恐怖主義組織" 及恐怖分子。可要求國際制裁。]]
好啦有法定互摳時間
咁依家係睇邊個多人d,多架生d
香港好似係法治社會黎架可??
定係法治無論對於中國定香港 法治從來都只係擋箭牌
對班垃圾狗有利就依法辦事 對示威者有利就有違法治精神
咁不如直接叫香港市喇 同中國有咩分別
反正對於個班腐敗不堪既死狗官同死警犬
法律只係佢地用黎 搞你唔洗任何理由 因為我地政府就係法治本身
到我地還擊 就囉法治屌我地
香港政府唔係以為呢種不溫不火既暴力可以阻止我地咁on9阿??
唉 垃圾香港政府 都搞成咁囉 直接取消50年不變喇
仲好 睇你取消50年不變先定我地香港人醒覺先
小心cctv
然後全民運動
無人肯出黎行第一步 真心sad
香港人要靠自己 宜家既香港已經唔係以前既香港
同埋睇佢地有冇帶刀 冇帶既我地人多既話一定夠抽
大家記住要識玩
所謂武器 並非水樽定鐵通
係手持嘅人本身
如果係反政府 泥膠都當炸彈
如果係撐警(軍政府) 鐵通都係nothing

被人周到例如藤條
可以試扮藍屍
話睇唔過眼 出街教仔
大家對消防同救護唔好太多幻想
有人受傷,有火警發生,消防處一定唔會話唔派人去睇,一定會去救傷者
但唔代表消防同救護有能力去對抗黑社會,仲要係幾百人有架生嘅黑社會
黃金戰衣防火防爆唔係防俾人攻擊
救護普通白色衫,或者橙色外套更加係無防御力
更唔好講話有武器去自衛反擊
我地都照打咁我真係想睇下社會輿論會點寫 到時仲可以大大聲番去同班藍底廢老級既老屎忽講我比黑社會暴徒打 睇佢地仲會唔會話我入去牛屎地方搞事比人打好正路 放心 我地出得去都真係唔會驚
係咪國定殺戮日呀
睇下咩人啦
自己人 -> 消防 (但求快速止血/補血)
對家 -> 關你屁事 /999
咁消防出動會唔會拎斧頭?
我驚害消防被黑幫團毆
光復香港
時代革命
香港建國
最驚你即出
千祈唔好出 出咗絕子絕孫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞