華哥事件 - 有圖 - 大陸醫療真係零私隱

391 回覆
3867 Like 22 Dislike
呢單直頭要大肆宣傳啦,冇私隱冇治安,用藍絲邏輯,你唔搞事邊會有人搞你?
醫療:

1. 所有私家醫院都唔好去, 因為絕大部份個朵臭哂, 朵越臭越要?新客去維持開支, 惡性循環, 根本上,佢要做你,你無病都變絕症, 一入左去就攪到你唔大出血都出唔番來, 同俾公安捉住左屈錢一樣

2. 只可以去國家管理既醫院如人民醫院, 但我試過去睇2次骨科, 第1次開左D中藥俾我要400人仔,但凡中藥都多數係藥效慢,無料到你又唔可以話佢唔掂, 到底真係有無料係唔知, 第2次重衰, 問多2問俾個醫生凶我, 話我咁多爹,佢一輪咀講哂D野話之你明唔明,總之佢就當自己做左野之後踢你走, 到後來我知佢係斷錯症, 因為我反而系深圳DSAUNA場既中醫部按番好

3. 如果急症, 都唔知去邊好, 如果自己顧唔到自己俾人隊左去唔知咩醫院就大檸樂,我見人民醫院隔離間咩心血管醫院,寫到明要擺低幾萬銀先可以入院, 分分鐘去到門口唔收你, 不過呢個位就OK因為隔離就係人民醫院,系第度可能死得,我自己就買左中銀大陸旅行醫保

4. 深圳人民醫院成日醫死人, 微信妹女友晌入面做葯師

5. 大陸醫院有部機係自助印化驗結果。求其按幾個no 就有嘢出。印咗幾百個人嘅報告出嚟。有曬個人資料,兩個鐘都冇人理。

6. 行一轉婦科部 ,望入診症室。大把西呀。波呀。西窿呀。屎忽窿你睇任睇唔嬲。最記得見到個妹睇醫生。幾索下。見個醫生拎住佢對波係道睇.粒lin 好pink

7. 女病友要小心,上面d醫院工作人員係會非禮女病友的. 試過朋友被屈照腦ct, 個仆街tech無啦啦笑淫淫話有無乳癌呀,就咁揸個胸,你屌柒佢都無用,到最後只會同班保安武鬥
警犬有腦/警犬有人性好笑d
大陸有私隱?好多AV網都有大陸醫院女病人瞓喺床上個閪任睇
cls
有9隻大陸閪俾負皮
去過大陸睇醫生,果D 等緊侯診果D ,可以行入去聽 個醫生 幫其他人診症
阿豬阿狗都圍觀 一D私隱都無 ,仲要見到D 人受傷流血 ,又會旁觀
香港都試過
不過好似係影id
唔知呢啲係真心膠定維穩網軍引導思想
香港有法治
人地達哥中刀咁多source分享比佢
一睇就知唔係香港啦
上面無私隠呢個terms
陽光施法
唔止私癮啦 環境都好唔掂
同屋企人去過一次探病後 全家返到香港一齊感冒
俾人捅完都行得,果然係蔣生
公安都唔洗查啦,肯定係烏鴉條友仔做啦
感謝黨。。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞