Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 291 對唔住triple哥你唔係窮撚

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
隻STar Wars飛機唔好走數啊,唔知包唔包隻公仔
件假皮長褸真係好靚
個頭雕又幾靚
等ep9啦
你不如google下咩叫sith先
Kylo最多叫dark force user姐
早幾年千歲鷹都display 左幾次
西斯(Sith)是《星球大戰》系列中的黑暗自由戰士[1]。

它亦可以指兩種不同但相聯繫的群體,一般為人所知的是第一種,即一群與絕地同樣使用光劍作武器及共同具有黑暗原力信仰的原力使用者,往往把消滅絕地作為追求目標的群體;另一種則是指遠古時期接近人形的物種西斯,這些原始的西斯都發源自卡里班,後來被黑暗絕地所征服同化。

西斯戰士和絕地武士一樣掌握原力和光劍,但與保衛和平與和諧的絕地武士不同,西斯戰士追求力量、權力和個人的自由,代表了原力的黑暗面。西斯戰士的光劍大多數都發紅光,與絕地武士的綠或藍色光劍不同。

Something like that
動漫節Q&A

1: 請問點訂
截撚咗

2. 乜嘢係6寶
截撚咗

3. 仲未開定喎點解你哋話截咗止?
淨係截咗你一個

歡迎大家再加,好人一生平安
唔知1:4黑武士到貨會跌幾多價
到貨就升ka la
45,46嗰啲iron man之前都係跌穿嗰原價㗎
我有bot, 留低email電話幫你地入埋
唔知點解營住不跌反升
可唔可加埋小弟 thanks
https://t.me/barbatos08
好似好正,有啲衝動
我天人交戰左一陣好無要.............
但真係太少件.........

一個台 一堆手 一隻斷掌 一把劍
最大賣點係可以除頭盔 同 1/4 大大隻............

我唔會真香.........
會唔會有副廠出呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞