Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 291 對唔住triple哥你唔係窮撚

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
猴活陳:I love 3000$$$$$
上年好似有分時段?
2點safe 神經緊張
天氣差到HIHI
其實我久唔久都係正常少少講下正常話 :

AOU - 快銀 Quick Silver - 曾經周街全新900無人要 , 原價1300左右

AOU - 幻視 - 同上 , 1000蚊全新

AOU - 女巫 1.0 - 其實呢隻係比官圖做死左 ,
一開始張官圖影到好似 *施琪姐* 咁 , 然後大貨靚女番 ,
但果隻 *善姨* 既記憶太強烈 , 1000蚊 ,
不過就算個頭靚女番都好 , 由於隻角色本身隻衫設計問題 ,
當時HT又未做軟膠Body , 手腳關節係穿哂崩...........
( 其實 1.0 , 2.0 同 CW 3.0 係同一個頭........只係頭髮唔同色 )

AOU - 鷹眼 - 當年Av1 果時無咩人睇好 , 所以無咩人訂 ,
咁少貨自然就炒 , 到AOU大家又以為又有肉食 ,
最後就太多貨 , 最後未見過佢貴 ( 歷史會重演 , 你睇下DS1.0 同 2.0 )

AOU - HulkBuster - 原價5500好似 (?)
yahoo bid 見過5000全新無人要 , 好似A3 IW 果期突然彈番起
仲萬萬聲

AOU - 雷神 - 1100全新 , IW後新入坑果D可能想像唔到
其實係 Thor 3 之前既所有Thor都係原價走唔到

AOU 個 U - 明明無咩人訂但又無咩人討論最後唔知點解周街都係貨
好耐無見佢 , 唔見個價點

結論 - AOU = MCU @HT 低潮

CW - 女巫3.0 - 當年1400蚊原價走 , 而家唔知做咩4000蚊
CW - Falcon = 同上

SW : EP7 銀兵 , 出左幾十秒 但出左Figure
SW : EP7 不肖孫 , 明明係sith , 電影效果 Debuff

DC全部隨時間穩步上昇 , 除左遠古年代技術好低果堆

我今日有食藥
原本喺出邊,依家沖咗返屋企
SW : EP7 不肖孫 , 明明係sith , 電影效果 Debuff
有授權
Kylo ren
其實都唔可以話佢係sith
由頭到尾佢同sith扯唔上關係
叫佢sith直頭侮辱緊班sith

黑武士個孫
多謝 (endgame 後入坑唔知以前情況)
但ep8 kylo 又冇蟹
Kylo ep8個頭雕唔錯
會想買ep9
頭雕有達哥
不過都應該跌架啦
ok sor , 渣紅劍我當佢係

加番兩個字 : Sith學徒
Offtopic 其實bandai果隻都靚,仲有現
不過無個淫樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞