(721買物資!)灣仔區有賣物資嘅店舖清單,歡迎有心人士出錢出力

222 回覆
106 Like 0 Dislike
再推~
繼續推
今日我同朋友會搜索個list無,而大家都想要嘅物資店舖清單。除咗P95同油,仲有無野想要~
今日我同朋友會搜索個list無,而大家都想要嘅物資店舖清單。除咗P95同油,仲有無野想要~

仲有無~
請注意禮拜日好多舖係休息
今日係禮拜六,721前一日
請大家做好準備,快啲買定物資喇
721見
繼續推~
提多你一次, 唔好去大王東街間精湸電器
紅底黑底, 特別係個死肥佬
真係會出手打人
612撩我隻拆, 尋日拆牆

BTW 大王東街李光記, 有齊晒你想要既野, 大量入佢可以即刻幫你叫VAN 飛過黎
附近仲有泥水防水鋪, 水喉鋪之類

黑龍拉面條街有順利建材. 研究防火磚可以去望下
7.21港島見
真係會出手打人

BTW 大王東街李光記, 有齊晒你想要既野, 大量入佢可以即刻幫你叫VAN 飛過黎

哇多謝ching提醒
好彩迴避咗(見間野好似唔太關事)
真係會出手打人

附近仲有泥水防水鋪, 水喉鋪之類

黑龍拉面條街有順利建材. 研究防火磚可以去望下

嗚時間唔係好夠,防火磚留番下次再做先。
不過都多謝你,下次我地整個List可以再齊啲

(雖然我都唔希望有下次,721贏到就唔使做咁多野)
好大雨QAQ

個excel已經update左,加埋油漆同鐵絲
至於P95,抱歉好多都無,只有N95或濾嘴型號
已經搵到油漆喇~~
好多舖頭仲有個零鐘就關門,聽日未必開架
未準備好FULL GEAR嘅,建議真係要快,如果唔得就要聽朝喇
推 721見!
我知道好多人搵緊gear
俾我推一推先
繼續推
推,繼續推
呀好撚攰~
我知Full gear對好多人黎講可能太誇張,但警方已經駁回民陣就遊行嘅上訴嘅時候,希望大家尤其一向企後排嘅人要知道,後排都有機會被包抄、俾警犬打。

雖然我只係搵最基本嘅裝備,要衝上前都係太強人所難,但至少最低限度,亦係好容易搵到同買到嘅防禦,希望每個聽日出黎嘅同路人都可以做到。

一舊幾水當咪買個保險,咩都唔帶,未必次次都咁好彩有人幫到你。我自己都唔想再有人受傷(唔包括警犬),所以聽朝仲有啲舖頭有開賣物資,大家喺灣仔附近嘅要趁快喇,唔喺嘅可以留意3M廣告篇文
https://lihkg.com/thread/1334730/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞