[突發]大昌行出電郵叫員工出席720淫賤聯遊行(寶礦力香港代理)

892 回覆
68 Like 2287 Dislike
唔理政治都係閪架喇
係到打過工唔會想再返去
屌 呢個星期賺夠就出賣
點解佢咁驚即刻將自己facebook hidden
求下大家唔好再堆
如果佢出多封叫同去721遊行咪話你公平囉
建制派將於本周六(20日)下午 5 時在金鐘添馬公園舉行「守護香港」集會。集會召集人、全國政協黃英豪表示,集會是一連串「守護香港」活動的第一炮,他們冀透過集會向社會傳遞信息,包括要「旗廝鮮明」地反對近日暴力衝擊事件、保障社會安寧、支持香港警察執法等。黃英豪強調,當日集會將以「和平理性」為原則,呼籲參與集會的市民身穿白色或淺藍色衣服,不要戴口罩或頭盔。

召集人之一工聯會會長吳秋北在會上表示,近日的示威遊行變成連串暴力衝突,有「泯滅人性」的示威者圍毆警察、破壞立法會。他指,暴力會像瘟疫般蔓延,變本加厲,最後毀掉整個香港,他呼籲熱愛香港的市民不能再沉默,「向暴徒說不」。

民建聯主席李慧琼表示,他們尊重不同意見和市民和平遊行的權利,但反對暴力、違法衝擊和「極端主義」,和平、克制和熱愛香港的市民應在本周六站出來,呼籲社會「停一停,諗一諗」,減少暴力衝突。
swire除咗可樂仲有咩飲品
老屎忽都無用啦,唔做fact check就唱衰我哋嘅指定革命飲品,等俾人插啦
驚西咩?至多話唔喺香港

利申:住新界
問下佢去有幾錢
屌 呢間垃圾公司啲高層都特別on9
利申 跟過大昌機場果邊個on9 agm
繼續買寶礦力
屌你老母 個代理商大把product
要抵抗都抵抗其他先啦on99
寶礦力 好似係 dksh 大昌華嘉

同大昌唔係同公司
都話人地淨係賣減肥藥
去到啲廢中廢老 見你後生就會批鬥你

大昌行真正既香港人, 唔好去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞