﹝有求必應﹞P 圖分享區

761 回覆
2410 Like 13 Dislike
大神救救
幫我朋友P 得有多少少大自然氣色

條女都幾正
樓主人呢

跟住到你

我可唔可以拜師學藝

可以去呢度睇下
https://www.facebook.com/couldupleasehelp/

推一推

你可以係度inbox 我啊,等你
我有張細個既彩色證件相,放喺銀包度放到有啲位甩左色,有無巴打可以幫我整返好?我搵唔到地方可以幫我整

Email 比我喇巴打
呢排都有巴絲pm 我搵我幫手
所以可能要等一等

你email大約post左去邊頁?30頁好難搵
要等唔緊要,有巴打幫吓手已經好開心

一係係Fb page pm樓主?

個page喺邊頁

有link 喇
你個psge po 下改圖d 數值ok 嗎? 我想學下用咩effect add 幾多先有咁既畫面

我同樓主請假
個page我短期內冇辦法update
你等樓主啦
暫時分身乏術啊我
我都想po下片/圖架

搵日教你影分身
樓主主要用photoshop?

sorry 懶追post

係啊,我主要用photoshop 執相同畫圖

可唔可以幫我換條真女

劣改

咩人黎

key右邊條友對眼落左邊

好正
大神救救

絲打睇下夠唔夠大自然

呢個仲正
將游B key 落欣宜到

呢張游游BB 好肥,我搵過張先

志在參與
大神救救

絲打睇下夠唔夠大自然

樓主 有野想請教 我留低tg 方便可以hi下我嗎
t.me/ahkezi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞