﹝有求必應﹞P 圖分享區

761 回覆
2410 Like 13 Dislike
呢期比較忙

留左名先 過兩日得閒先
樓主有冇玩過reddit d photoshop battle?

無啊,咩嚟㗎
又係我 今次可唔可以p我隻熊落下面張圖度 而且我想完成圖有返原圖既感覺

咁樣
又係我 今次可唔可以p我隻熊落下面張圖度 而且我想完成圖有返原圖既感覺

咁樣

大慨就係咁樣 成隻熊可以光返少少
不過望完之後先有啲後悔整戈陣頂帽露耳仔 可唔可以順手整走對耳
睇左都唔識, 因為主要係真係唔識用
唔知d功具邊個邊打邊
睇左都唔識, 因為主要係真係唔識用
唔知d功具邊個邊打邊

我呢期真係好忙啊

樓主都好似好忙

你比啲時間我
樓主,Email咗你想睇下有冇機會合作

轉頭睇睇

樓主 我都有d野email左你
樓主,Email咗你想睇下有冇機會合作

轉頭睇睇

樓主 我都有d野email左你

收到啊 睇下有無機會合作
Pish
我有張細個既彩色證件相,放喺銀包度放到有啲位甩左色,有無巴打可以幫我整返好?我搵唔到地方可以幫我整
我有張細個既彩色證件相,放喺銀包度放到有啲位甩左色,有無巴打可以幫我整返好?我搵唔到地方可以幫我整

Email 比我喇巴打
呢排都有巴絲pm 我搵我幫手
所以可能要等一等
Pish

多謝你
push
你個psge po 下改圖d 數值ok 嗎? 我想學下用咩effect add 幾多先有咁既畫面

可唔可以幫我換條真女

Email 比我喇巴打
所以可能要等一等

你email大約post左去邊頁?30頁好難搵
要等唔緊要,有巴打幫吓手已經好開心
你個psge po 下改圖d 數值ok 嗎? 我想學下用咩effect add 幾多先有咁既畫面

我同樓主請假
個page我短期內冇辦法update
你等樓主啦
暫時分身乏術啊我
我都想po下片/圖架

Email 比我喇巴打
所以可能要等一等

一係係Fb page pm樓主?
留名

Email 比我喇巴打
所以可能要等一等

一係係Fb page pm樓主?

個page喺邊頁

可唔可以幫我換條真女

劣改

可唔可以幫我換條真女

劣改

咩人黎

可唔可以幫我換條真女

劣改

咩人黎

key右邊條友對眼落左邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞