721 情報站成形準備工作!!!

485 回覆
545 Like 3 Dislike
721 人手置頂
721見
仲面對面?!?
緊係 影相send相 啦
a picture paints a thousand words
情報中心可以更客觀準確知道各哨實況
mark 清楚 time stamp !
其實100萬人的時段,收唔收到都唔多重要.
至於其他時段,話晒係中環至銅鑼灣地段,電訊商唔玩野應該唔駛担心.
721個個精神
It's Now or Never
https://youtu.be/vx2u5uUu3DE?t=58
721 見

我無野講
721 金鐘見
Send你tg去上面提過果個email
建議:

哨兵不應著黑衫, 最好避免攜帶 任何同偵察無關嘅裝備, 盡量扮平民, 喺戰區外圍偵察。

前線通訊兵同前線一樣裝備。

考慮到敵方電子干擾,可考慮動用手機燈光light signal. Center 人員用望遠鏡望實指定哨所,然後哨兵用手機燈光傳訊。

訊號由三 part組成:
第一part: 提示訊號, 用嚟提醒收信者現在開始發信
第二part: 信號內容本身
第三part: 結束信號, 提醒收信者信號結束, 好似用通訊機時嘅over

長遠而言可能要發展通訊格式。
長遠計,即721之後,其實呢個"組"應該分兩班人:技術組行動組.兩班人完全百份百分開獨立運作,忌form tg group/channel whatever.

技術組公開討論一切學術及技術問題,不涉及任何操作甚至應用例子,務必令差佬咬佢地唔入,如是者可讓更多較專業有心出一分力又承担不起風險的人士參與,亦由於佢地同行動組完全冇聯絡,行動組當正佢地係鬼亦無妨.

行動組不公開運作,亦不需表明身份,只係上黎問下問題,討論下可以公開的細節,俾技術組有八卦的方向.技術組的學術交流內容就自行測試發夢.

都係各有各做,只係各自深化去做.
Big brother is watching us NOW.作長遠計的一開波就一定會被盯上.小心小心.
大家努力
推返晒 721 post上熱門
721見
推721 post,全面人手置頂
反五毛洗地,不回不理任何非721非反建制post

認為係應該要討論嘅post ->正評+推post->長期置頂,不被湮沒 -> 更多人做正確嘅事
認為係分化、摟屌、轉移視線嘅post -> 負評+上一頁+不回覆 -> 三毛圍爐互屌 -> 自然死亡
做自己認為正確嘅事

不內訌 不分化 不割席 不篤灰
721一齊出黎行
7大訴求記住阿!!!!
[721]呼籲大家係開咩post之前都加[721]係前面
https://lih.kg/1329358
721金鐘見
721見
去既人至少一人帶一個頭盔護目鏡
唔用就比前線!頭盔入夜好難買!
保護自己保護身邊既人
黑衫
721 人手置頂
內客用代號, 防勾線之外
效率也會較高

人多, 共同話言可以減少很多混亂
如果想用金錢支持,可以點做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞