721 情報站成形準備工作!!!

485 回覆
545 Like 3 Dislike
寶峰
我覺得資訊整合可能淨係中心做 站反而可以淨係做聯絡同支援合作哨兵
哦 原來3個唔係指3個前線情報站
明白了
純粹提議
哨兵真係唔好惹人注目,大聲公另外俾傳訊兵用啦
否則對手一郁你隻哨兵,你就成個區域情報癱瘓
除非有疑哨兵,或者多重哨兵
一個不能少情況下,建議用多重哨兵
因為除左哨兵之間可以互相留意身邊危機度
分析情報既人都可以根據多重情報去判斷真假同利幣
加油
利申返非版主 係睇到版主呼籲先出來 版主如果方便嘅留個contact方便大家
明白了
7。21 港島見
請帶齊裝備
唔好再靜係帶口罩 要保護自己

光 復 香 港 。 時 代 革 命 。 香 港 建 國

btw咩都唔識
都想出分力
點解兩個人理解錯嘅方式會一樣
有冇諗住借live黎分享埋現場環境?
有親戚send比我
https://lih.kg/1325991

越來越多呢類post
基本上大家真係要諗下點拆
因為呢啲post 肯定係啲打手post
個目的當然唔係我地班連登仔,撚有人信咩。
個目的係「連登登出左一張遊行價錢表」
唔理下面啲人點留言,佢捉住上面果句已經可以同好多唔認識連登既人宣傳,達到一個「反政府基地登出左價錢表」既效果。

大家留意下就知,呢排好撚多呢類低能問題post,莫講話舊會員,新會員都唔會咁問。
fb ig wtsapp telegram
個個都要做文宣!!!!
出個post都唔肯既我馬上屌你老母
情報唔同物資
人手可能會嚴格d
唔會咩人都用
最起馬當日會集合所以有關情報工作既人
黎個面對面既溝通
希望大家量解
另外開tg唔會公海
真係只會add當日有關工作既人
建議情報中心如收到某哨點情報後
一定要紀錄低時間
如超過某個時間eg 15mins 冇update
就主動call哨兵問有冇update
以免outdate資訊留喺白板

定時cap低敵我數量/部署(可以半小時做間隔)
作日後檢討用

爆發衝突高危地點一定要mark 低俾所有在場人士睇
並警示逃生路線

利伸: 前中線自由人 邊到要人就去邊
嗱如果係咁嘅話
呢三個站之間嘅溝通要諗諗
尤其是前線站同後排站之間

而家前線屌得最多就係
後排退前線唔知變相被遺棄
呢一點係情報組工作重點
提問:如果唔用walkie
學DC9 用zello 得唔得?
邊隻對講機好?想加密得比較好,雖然應該都係好易被勾線
tg group唔會公海明白
tg channel呢?
會不會驚現場收不到4g訊號?
大聲公(夠電)好重要
未開。因為我尋晚到依家都未訓 希望有人幫幫手 我仲諗緊整合人手點解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞