[重要更新,好撚嚴重,未買快入] 輕鬆對付催淚彈方法

854 回覆
936 Like 8 Dislike
幫pish
被抄牌時:

根據232章/54(1,2)條,你基於咩對我有任何客觀真實嘅懷疑?
我叫XXX,黎張係我嘅身份證,我住XX區。
我已經完成115/17C(2)嘅責任。我無需解釋我嘅正常私人財物。我無嘢講。手機有同律師嘅法律對話,受特權保障,我唔會解鎖。
你已經行使完232/54(1,2)所比嘅權力。你無權攞走我嘅任何物品,除非你拘捕我。
你係咪拘捕我?你係咪拘捕我?你係咪拘捕我?你係咪拘捕我?
你清楚指出我犯邊條法例。你而家立即警誡我。
律師未黎我唔會講嘢。手機有同律師嘅法律對話,受特權保障,我唔會解鎖。律師未黎我唔會講嘢。律師未黎我唔會講嘢。

15蚊兩個,體積小巧,抵禦220度高温。三指夾實再丟走佢。
Pish
平野for 和理非: n99 都好過n95 少少,可以睇下依度
https://lihkg.com/thread/1326786/page/1
721 港島見

五大訴求 缺一不可
咁隔咗氣體仲唔夠?點解仲要p100棉?
聽朋友講話就咁用綿都得
21日金鐘見!!
721 人手置頂
Push
6200+6006 $320
實用推
721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂721 人手置頂
721,和理非唔該,今次到我地保護勇武
https://lih.kg/1327549
220度膠手套我覺得有D危
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞