[重要更新,好撚嚴重,未買快入] 輕鬆對付催淚彈方法

854 回覆
936 Like 8 Dislike
代friend個friend問
佢新入行裝修 唔知呢隻有冇用
有冇師父可以幫我朋友個朋友解惑?
佢師父教得佢唔好, thanks
5n11 冇p100咁勁
你揸住呢兩舊野加埋exactly等於3311k
push
我無嘢講
準備裝修下屋企,今日去新填地街買口罩同眼罩,行過幾間都西口西面唔敢入,係街口有間有個老闆娘+後生仔+伯伯、行出去有間OK個間五金鋪,一行入去老闆娘已經知我想點,3200一set罩連濾嘴咁拎比我,眼罩又主動話google唔啱我用,叫伙記拎大眼罩出嚟睇嚟近排好多手足都想翻新下屋企呢
參考價:3200一set 百二,最可惜係冇6200賣
120買貴左,3200嗰啲濕碎野多數細鋪都有唔使去到咁遠,多數仲平d
本身有s10,但係好似好太張揚
都有見巴打個po話一百內OK,但為咗避Cam笠哂罩同帽個樣好可疑,淆底想快啲搞掂費事走多幾間睇買完走個陣仲撞正架警車
BTW感謝巴打嘅資訊!
7月抗爭夢 (文長,有志者有心人請入)
https://lih.kg/1294204

有心人士入黎睇下
我朋友個朋友係621個陣拆到依家一直都冇放返入密實袋,佢想問係咪要買過個?
我識唱
香城online開放新職,偵察兵
轉職請按連結

[拋磚引玉] 集思廣益成立情報台
https://lih.kg/1323013
個效果肯定會差咗,但差幾多就唔知
自己選擇
知唔知6800 full mask香港買緊幾銀?
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞