吹雞今晚8點沙田新城市!!!!

5001 回覆
6678 Like 72 Dislike
手足搞還搞
記住唔好屌錯附近D居民
佢地好多會覺得一次半次就支持你
但係過兩日又見到你地
可能會覺得你地搞到佢地住緊嘅地方
記住 香港始終仲有好多港豬 特別喺住宅區
pish
有幾個問題希望新城市廣場管理方回覆:
1. 當時沒有委任証的疑似警方人員進場時,管理層是否有行使並盡其審慎責任查問進入新城市廣場之疑似警方人員的身份?換句話說,有否要求該等人士出示委任証?
2. 如果問題1的答案是「沒有」,那商場管理人員為何仍讓一大批不知名而且懷疑冒警並持有武器人士進入商場,置市民安危於不顧?
3. 如果問題1的答案是「有」,那商場管理人員有沒有行使並盡其審慎責任向執法人員查問進入商場所為何事?當時商場內究竟是否發生甚麼罪行需要警方執法?
如果當時商場內未有罪案發生,基於上述,商場管理層很可能已違反民事侵權法(Tort)中的佔有人責任(occupier liabilities),並非一句「感到遺憾」可以解決。
大堂成個薰衣草個場地

有無當日相做比對?
咁我真係住個度個日真係嚇親
我係港豬 但係比人嚇親 就要投訴 香港人最叻就係投訴 投佢老母
一定去 推
推到佢仆街
嘩 擺明早有預謀!
火炭友,認真老婆仲有幾日生得,如果我果日咁啱帶一家人去食飯,有咩事我搵邊個負責!!!!
警察當日咁佈署,唯一合理最終圍增集結點就係NTP中史廣場,我肯定一早諗住圍死你班友,一次過拉過百人拎戰績提士氣。

你都痴撚線,9點幾大撚把普通市民,真係要咁佈署,就要通知商戶/在場顧客,屌你又怕走漏風聲。
結果同佈署預期完全相反,一來你班友ON9,二來沙田友係堅嘅。

利申︰當日6點企係吉野家食花生到8點走人既廢中
一手 apple對出有狗
今次出師有名啦
過去屌商場高層比狗入黎製造恐慌無問題Wo
心靈受傷有無得索償 經過食飯俾狗嚇到以後唔敢去沙田
要比商家佬知唔可以亂出賣港人
仲有呀,L3係公共通道OK,L4/5 唔係啦掛!?!
你地搞cs 公司係唔會理, 直接搵管理層傾啦!
所以8點可以試下上office搵佢地,Office 喺二期602
唔好再圍cs 喇 俾啲on9 form你地填 hea 你地架
對準目標 公司好關注架
我想問
佢話中間係公共空間係通道
咁點解可以放廣告宣傳既
去shopping!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞