TOMICA 討論區11

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
uwants年代都好多年前
詳情唔知咁多啦 我都係近年先聽啲資深玩家講

一買一賣點會有真兄弟情 有着數咪兄弟 無着數咪反面囉
見到你地講條友
都有野想講
有個人兄整左架 “香港加油” 既車仔 去遊行
Post左上去好多谷
之後見到樓上條友話 “車仔谷唔可以講政治”
原來係藍屍
條撚樣仲成日kenbox未開賣就有得買曬啲好野
佢咁叻咪整架 I love popo 淺藍色車lor
條撚屌黏埋去做睇場,一有好嘢就自己hold起自己要或者益佢旗下班契弟。難得嘅係班契弟一路被教主搵笨柒佢地都奶袋底奶到津津有味。

佢同佢大佬都係一擔担,有次佢大佬喺果個fb版度賣車,有人圖文並茂屌佢大佬hold咗車再偷偷地加價加$5定$10,結果教主先焗住警告佢大佬再犯先踢出gp
佢因財失義嘅歷史由我上newsgroup 嘅年代都時有聽聞,一d都唔出奇。
去過一次kenbox特賣 條撚屌企正中間打價成個老闆咁
最撚好野係打完價直接放落佢啲"兄弟"個籃度 真係當在場嘅人死嘅
小圈子引申出嘅八婆野先最撚煩 個個都想做教主谷主 班中坑活到幾十歲都唔化
星期六如果去kenbox
又見到個撚樣河馬
咁香港人本身係多玩小圈子
小學到大學
再出黎做野都係
外國既就更加
係反送中依樣野令好多香港人團結左
我自己都整左架 “香港加油”
上去裝修
果然多野睇
試過一年去九展,岩岩ken box 有擺檔,有盒boxset日本仔岩岩mark完價我夠快手拎上手,條撚屌好似老撚馮一定係佢要咁撚樣望鳩住我。我問個日本仔係唔係條肥閪有特權拎貨先佢就行撚開收鳩咗皮。

由此之後我都無再星期六日去ken box特賣日,費鳩事洗錢仲要受鳩條肥閪氣。
咁又唔好 kenbox唔係佢既
原來條撚樣咁多醜事
我淨係知佢次次Kenbox有特賣
佢就有好野買到影上谷
仲以為kenbox佢有份 原來係痴人
佢自己個竇就.....自己諗下啦
我一次都無去過
大家都有個ken字咪三分親囉

我自己就覺得條肥佬有偷跑早啲去扮幫手其實入靚價車
你話我屈佢都咁話
咁我唔覺得你屈佢
事實係佢真係偷步
名義上佢係helper黎嘅 不過有無以權謀私就唔知lu

好靚
雖然比較鐘意普通車
好靚睇岩就要去買
係必然既定律
鑽石山嗰類專門店係唔係普遍貴過灣仔堆玩具店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞