TOMICA 討論區11

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
嗰陣先後買咗兩架對沖返先覺得好啲
信得過, 不過有時等佢返貨會耐d

價錢啱又等得咪上去買
出下車圖散下心

我又放
琴日諗住買6代藍色,但見到180買唔落
炒到$180?
貴到咁.....好彩hold 左
好似今次部evo 好多都返唔足貨
唔係唔買civic咩
btw 有冇人知邊度買pajero平
上次經開買埋
睇完Rambo 見入面有人揸呢部車
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
我見有鋪$155
周圍都無貨了,本來樓下都有158,結果一猶豫就
嚟緊Rx7好似幾吸引
TLN 一向有買貴,冇買錯,睇啱咪買囉
啱啱見到好似又有架類似既EF要出?除咗個碌仲有咩分別?btw又係香港限定既civic
就係改個碌,同埋係黑色同白色,今次嗰部係深綠色
ssp / mk / wan chai
有冇啲可以睇嘅鋪頭推介?
想搵返以前啲fd3s 以前出過啲嗰時冇錢買 我想睇下有冇 雨宮fd3s

非tomica分享
深水埗不外乎福姑同陽巨,旺角咪信和三樓同八樓,再加埋現時點同三聯旁邊嗰個商場,灣仔咪188同洪興
thanks 新手唔識問下
想問問tomytec f40咩價先係正常?
見好多都4百幾, 唔係好捨得買
黃色8百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞