21號去金鐘請自備核彈

762 回覆
4030 Like 25 Dislike
我問馬沙借咗架新安州,唔知班犬隻有冇RX-78 2呢
好重 有冇手足幫幫手拎
邊區啲多鈾啲
收到風 有人帶laser劍 話問左skywalker 借
唔得了 我要用出索命咒了
啊哇呾喀呾啦
〔荀工〕今日沙田新城市臨演價錢
拎盾牌 $800
企前線 $1000
扮拎住支槍 $3000
喺商場跳落黎(扮都得) $20000
被示威者圍毆 $60000
斷手指 $100000
俾人打死左 $500000安家費,可以埋係浩園

下次有意行動,可聯絡2866 7700盧先生

啲黃絲收錢㗎

OK
識帶一定帶令狐沖

講真金庸14本天書之中,令狐沖一定最屈 依家美國國防部都係參考令狐沖招破箭式製造愛國者導彈防禦系統 講降龍18掌佢又話有破掌式 講玄鐵劍佢又話有破劍式 講內力佢又話有破氣式 講鷹眼佢又話有破箭式 講ironman佢又話有吸星吸哂佢D能源

講x博士佢又話令狐沖冇招冇式X博士都讀唔到佢心

如果你以為磁力王應該贏既話,SORRY,你應該重睇一次笑傲江湖 根本冇得贏,你搵金屬掉令狐沖佢有破箭式 你開槍射佢佢都有破箭式 核彈佢都有破箭式 近戰佢有吸星, 一掂到你就玩完 仲有你冇以為生化武器可以搞掂佢,佢有易筋徑backup,一轉身咩毒都排哂出黎。

咁你話襯令狐沖沖緊涼冇劍個時偷襲佢就OK,錯!!!! 令狐沖既外掛易根經練到登峰造極,應該有模枋掃地憎既身法同氣場等等 古時都係靠佢既氣場保護大家免受台風襲擊 李氏力場都係佢既弱化版

令狐沖係唯一一個可以係20世紀生存既劍客,神盾局都發明緊時光機,番去古代搵令狐沖加入avengers 超級撒亞人孫悟空都要行埋一邊

以後講邊個最好打post除左行運超人,叮噹,孫悟空,仲可以加埋令狐沖
叫南亞仔去印度巴基斯坦借
我聽日射上月球試下效果先
準備將屋企入面架高達拎出黎

最近有批貨好靚
今日見唔到牧童笛
我得幾百條蜈蚣
市面上嘅香蕉冇核㗎
要搵啲原生品種先有
真係勾結外國勢力
美隊雖然老咗要退役
但佢都應承咗21號出嚟幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞