抗爭成功第一黃金規則詳解 - 團結

298 回覆
415 Like 4 Dislike
推呀!推呀!
集中討論!
推呀推呀
一到深夜又黎料

===============
727 728雙線平行堆土機出動
================

堅守五大訴求 勿分化勿指責 
齊上齊落
建議大家自備物資 做流動物資站
頭盔 眼罩 口罩 毛巾 是啤衫
我無嘢講 我要見律師
元朗黑幫 橫行無忌
圍毆婦孺 追打市民
漠視法紀 無法無天
誓死打擊 官商鄉黑
721當晚有份策劃.參與白衫行動,衝入港鐵車廂內亂打市民。
“懵良”率領一眾勝和同門手持藤條,木棍闖人西鐵站內亂棍打人不論婦孺市民甚至記者,總之見人就打.
“懵良”正是當今勝和太上皇{囝囝}門生。
勝和由{囝囝}帶領下在元朗發展迅速,勢力觸及政.商.黑三方面。
猶記得2012年流浮山小桃園飯局{囝囝}亦是坐上客。
勝和在元朗財雄勢大,協助不少財團在元朗收地官商鄉黑問題日益嚴重.
以下係勝和在元朗某部份收入來源
1.利興燒臘餐廳
地址:元朗鳳香街2-14號
2.利興燒鴨專門店
地址:元朗福德街56號精英大廈地下
3.大家樂麻雀公司
地址:元朗炮仗坊
4.Bliss Pub
地址:元朗鳯琴街17-18號鋪
5.AT Resturant & Bar
地址:元朗西菁街23號富達廣場地下29號鋪

陸續更新........
推 希望大家做到

其實行到依家 大家都各有意見 但團結 係最重要嘅法則 最重要嘅紀律

老實講 最後老解入城攬炒 死得心息
但係衰比人分化 自己內耗
相信係大家最唔想見到嘅結局
如果冇和理非支持勇武派
冇正當性因為未試過和平手段就用武力
冇民意支持嘅武力只會淪為空洞嘅暴力
容易被抺黑
不能以人數壓制對方
難以退場
好文 支持你繼續寫埋,連登太多child登 如果唔比多啲經驗知識佢地就好易失焦。。。而家講緊將來同人命唔係講玩
頂住寫埋佢,好多人無account不過有睇!
同埋唔好用多like 少like 去judge有無人睇你post 唯一標準,你自己最多like 嘅post 反而係最無內容,like 多少對成場運動無幫助
推!
又嚟料
好似幾有道理
同意,推
你哋班友睇下篇嘢
Pish
推你老母
光復香港 時代革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞