[流浪中]急需倫敦巴絲幫忙

80 回覆
22 Like 10 Dislike
幫推~巴打加油
我又係過兩日去morocco
不過我依加係巴黎

唔啱食個飯?

你去邊個城市?

Fes入, Marrakech走, 可能經一經casablanca同essaouira

屌你 同你一樣
我星期六飛fes 再下個星期六marrakech走
Add me telegram @frlihkg
我有個鬼妹仔朋友 住倫敦市中心

多謝各位關心,已經係個巴打到落左腳,同佢仲咁岩有類似既閱讀同音樂嚐好 算係遇到個同道中人

由出post開始,前前後後有八、九個人聯絡我,有巴打有絲打。就算係幾個鐘之前,倫敦時間夜晚七點幾仲有人問我洗唔洗幫手。

最感動既,係有位絲打打比我話佢唔係倫敦,但幫我問左佢London既表哥有需要可以host我

肯臨時臨急收留個素未謀面既人,証明熱心既人仲係好多,我未必回報到佢地,但係到講返出黎,可能可以轉化到少少正細量比呢個世界。

至於甚麼流浪呀、冰島同其他國家既野隨便用telegram搵我,識答一定答。本身都有諗過寫遊記,可能會係幾個月後,畢竟呢半年既事篇幅太長。

最後係關於各位既質疑,諗落我都失態了,越描越黑,我急於解畫都係無撚謂。

我唔知如果我最尾訓街會唔會有班人開心D,對此我只有一句:Get A Life, Son.

多謝幫我Pish既所有人。
英國的各位早抖,香港的大家早晨。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞