[流浪中]急需倫敦巴絲幫忙

80 回覆
22 Like 10 Dislike
是咁的, 我由半年前香港出發已經去左十個國家, 啱啱兩個禮拜係冰島環完ring road. 23號晚機返倫敦然後過兩日就會落Morocoo, 本來打算係嗰friend到借宿, 但而家有事唔去得佢到

所以我想睇睇有冇倫敦JJ可以借個sofa我兩晚, 我有自己睡袋, 朝早你要返工返學我就起身同你一齊走. London我都浦過一排所以自己都識路嫁啦.

Zone幾都ok, 只係想搵地方沖個涼訓覺
我UK number 7491936224, 唔介意執條柒頭返去就call我啦

利伸 巴打 非gay

如果唔係巴就幫到你
幫手推下post

係咪歧視毒撚先

誤會 我係絲
身邊無咩男性朋友幫到你 都係推下post

唔係啦, 我都係講下笑
有緣就相愛吧上面兩位
連登有愛,多謝各位幫手推post
而家有位絲可能host到我,不過佢始終女仔,所以如果有其他巴or完全唔介意既絲打幫到手既請出聲

至於我身材樣子,普通人一個囉

我今晚仲係Reykjavik hostel過夜,如果聽晚搵唔到人收留應該會係Victoria等天光,唔啱過黎搵我食早餐吖
點解唔依家即刻book酒店?
幫推
大佬你個號碼有無whatsapp/telegram?
sms你話好似收唔到
sms你話好似收唔到

WhatsApp用香港電話所以唔post得 Telegram唔記得係咪呢個

但係你頭先唔係同我text緊既咩?
sms你話好似收唔到

WhatsApp用香港電話所以唔post得 Telegram唔記得係咪呢個

但係你頭先唔係同我text緊既咩?

我text 左你不過一直無收到你覆我
岩岩telegram 左你個英國號碼
我又係過兩日去morocco
不過我依加係巴黎
倫敦住間cheap cheap地既房住一晚都係50鎊左右姐
咁都要上黎丐人地幫
倫敦住間cheap cheap地既房住一晚都係50鎊左右姐
咁都要上黎丐人地幫

係呀, 連埋上邊另一位ching一齊覆
我係冇錢又要去玩既垃圾

所以咪上黎乞囉
不過我依加係巴黎

唔啱食個飯?
今日啱啱先係倫敦走
臨時book Easyhotel 兩晚都係 五十幾磅
不如我講清楚少少, 我係住hostel, Self-cater, CS同Hitch-Hike嗰種style.

呢兩個星期係冰島都係同三個本身唔識既CSer夾份租車, 然後一直訓車

好聽講係budget backpacker, 你亦都可以叫我窮撚垃圾. 我只係一個廿十幾歲而家冇收入既𡃁仔

咁樣, 我解唔解答到各位叫我book hotel既問題?

Any肥, 有幾個巴/絲透過各種途徑搵我, 我都相當滾動. 如果你地睇到呢到決定都係唔想host我, 我亦明白而無所謂的.

半年黎幫助同冷眼都受過唔少, 總之一句, 多謝各位幫忙同推post既巴絲, 無言感激
加油
連登有愛
可能咁就搵到新既取向
Glasgow
有咩事call我
人在London
Book hostal囉屌
不過我依加係巴黎

唔啱食個飯?

你去邊個城市?
英國撚push
Book hostel囉屌

£17一晚姐
不過我依加係巴黎

唔啱食個飯?

你去邊個城市?

Fes入, Marrakech走, 可能經一經casablanca同essaouira
Book hostel囉屌

£17一晚姐

我都講到明我連訓車都濟
因為突然有意料之外既開銷afford唔到,o唔ok?

我流浪左半年, 唔係無啦啦整個倫敦weekend break 呀大哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞