覺唔覺慈雲山真係好好住

229 回覆
26 Like 67 Dislike
組團食飯

點知出到黎可能係樓上樓下有牙齒印

出到黎見到 平時見開既街坊 就搞笑
朝朝等小巴都見到有個細細粒既女仔 好想識佢

我都係
btw巴打係邊架小巴

最貴又最廢個架囉

九龍塘

慈雲山人
不過有時真係唔願街落去食野
行返上去都幾係野
利申住山頂咁濟
不過交通真係唔錯
係多廢老

連買個m記都唔想落

仲要慈愛苑條on9電梯一直都整唔好

你老母啦 慈愛人有幾可會用到條垃圾電梯,壞又要慈愛比
利申:慈愛人

我間接鬧緊陳曼琪條仆街呀
呢條電梯傾咗好撚耐都冇答案
明明呢條電梯都係慈雲山嘅事,乜鳩都唔理,淨係識翻大陸開會
我有得俾都俾撚咗
附近仲有大酒店 每晚演奏中式樂器
求其一區都屌打慈雲山啦
毓華街食串燒雞煲 夜到1 2點仲有得食
春天濕撚到仆街

37M又屈水...

旺角VAN加價加到傻, 3C又得一世都冇車

濕撚到仆街 37m 3.8太貴
慈雲山都叫好住 收皮啦
陳曼琪正臭系
去旺角十分鐘
住山頂春天潮濕到死
一到賽馬日就唔洗旨意出街食晏,比班廢老霸晒位刨馬經坐足全日
住山頂曱甴特別多又大隻,啲野狗晚晚嘈到仆街仲話好住
好想住沙田坳邨頂層
住山頂曱甴特別多又大隻,啲野狗晚晚嘈到仆街仲話好住

前年3期係勁多,住緊40樓都爬到上嚟
夜晚地面望兩眼都見到隻曱甴

上年可能做咗啲滅蟲,少咗好多
等37m
有冇牛
朝早翻學成班廢老用$2優惠搭73上三期 大家人趕住落去翻工翻學 真心嬲
19小巴
慈雲山好撚多痴線佬日嘈夜嘈
夜晚又成日有mk車轟轟聲
靜?

交通又貴又慢 平均落地鐵站要十五分鐘
又多廢老新移民
咁都好住樓主應該都係半個痴線佬
慈雲山好撚多痴線佬日嘈夜嘈
夜晚又成日有mk車轟轟聲
靜?

交通又貴又慢 平均落地鐵站要十五分鐘
又多廢老新移民
咁都好住樓主應該都係半個痴線佬

夜晚好興冇啦啦有人大叫,嘈住晒!
垃圾37M由最初 $2.7到宜家$3.8
多得老友記唔少,投晒d票比禮義廉,白偉俊冇做過野都有4萬幾票,搞到宜家污煙章氣, 起咁多垃圾天橋嚟彌補唔起地鐵

除左毓華街算多野食選擇同唔太貴外,邊忽叫好住?
朝朝等小巴都見到有個細細粒既女仔 好想識佢

我都係
btw巴打係邊架小巴

最貴又最廢個架囉

九龍塘

37M

係咪黑黑地?
定一話係成日咬住個聖安娜麵包?
住係慈康最出個棟 日日點幾兩點就望落去德愛啲妹妹到
其實交通都幾好呀15分鐘出九龍灣(3D)
又有37m 19m落地鐵站
行去鑽石山都係10分鐘既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞