睇到佢搵大陸妹傾計

124 回覆
11 Like 314 Dislike
不過起完底仲p牌假膠多
你就係中意自己咁犯賤先會唔分手
只要一日有呢個咁衰嘅男朋友 你自身所有嘅優點就會係強烈對比之下浮現晒出嚟 所有人都覺得你最慘 個個都會問 點解你條件咁好但就有個咁衰嘅男朋友
其實你有啲自我感覺良好 你果啲所謂優點只係普通野 但同一個衰人比 就會放大 自己仲覺得好好
不過起完底仲p牌假膠多

不要再說了 悲傷的故事
只要一日有呢個咁衰嘅男朋友 你自身所有嘅優點就會係強烈對比之下浮現晒出嚟 所有人都覺得你最慘 個個都會問 點解你條件咁好但就有個咁衰嘅男朋友
其實你有啲自我感覺良好 你果啲所謂優點只係普通野 但同一個衰人比 就會放大 自己仲覺得好好

唔會 因為身邊優秀朋友多
從來都無優越感
地盤佬仲要欠債加嫖痴撚線仲諗

本身做呢行冇問題,但後面兩樣就即係仲有其他不良野,佢條撚識轉彎都咁話啦

本來都唔知佢做呢行 仲覺得佢幾好人
欠債唔係問題
佢屋企人罵到佢七彩
我對佢不離不棄仲鼓勵
覺得自己係笑話
覺得自己係蠢女人

自相矛盾

雙魚座(垃圾星座撚)

我明雙魚嘅人係好撚犯賤
但係你今日唔狠心啲 將來佢對你仲狠
等佢hurt完你 你就黎扮可憐 係冇意思
你以為佢會改 佢絕對唔會改
未來佢周圍搞完女人仔都生埋 成身街數咪翻黎揾你囉
就係貪你好呃
懶叻以為為佢好 比人當左水魚 仲係度諗分定唔分
仲水魚座 你on鳩唔好賴星座
多愁善感係會 但係唔係蠢

利申 雙魚
請善用起底功能

從來都無優越感

話緊你假膠呀,悲你個閪咩

從來都無優越感

不過起完底仲p牌假膠多

不要再說了 悲傷的故事

我一個唔貪錢無樓無車都得既女仔
得嗰19歲 過多幾年睇下點
樓主似Yes 雜誌以前果d假故仔
好慘

我曾經有個朋友都好似你癡癡地線

成日ff作故仔又鐘意玩新設定 想自己有戲劇化嘅人生

但愈吹愈大 最後成班頂唔順離棄咗佢

聽講無咗我哋之後更加癡線完全無句真

唉 你哋都係可憐之人
我同你未又係一樣.... 不過我係男仔咁解
佢26歲做地盤欠債十三萬 我細佢七年
咩世界 我一個唔貪錢無樓無車都得既女仔
因為我太善良唔煙唔酒唔去蒲 我係乖乖女
自問屋企條件唔差 未來十年唔洗比家用
自問樣子唔差對佢不離不棄性格溫和
自問心地善良點解要逼我做一個player

佢就去wechat搵大陸妹拎wts再拎人IG
唔知係邊到識 我諗都係wechat架啦
我係wts睇到佢地傾計 個大陸妹用簡體字

其實我可以點?佢以前花心同女仔傾計
背後同其他女仔講我壞話佢覺得無問題
一直以黎咁多次嘈交我都大方忍左

其實我係咪天生吸引賤男 點解個天咁對我

我岩岩睇完 直接同大陸妹講 我是他女朋友
你說我看到了怎麼辦 該不該分手成全他???

我二年情剛分手二天
我自問孝順。有上進心 愛屋及烏
對距同屋企人用心用意
從來我都萬般遷就 反而話咁樣令距有壓力
小小事就罵我 我都忍
今次我發一次脾氣 就走左去
真係好傷心
對人好係無用真係
我男 距女
同事話我太寵距..唉

當你聽話既時候 佢仲肯理你
一唔聽話發脾氣就將你當垃圾咁扔

唔忿氣?
邊個叫你愛佢多過佢

從來都係不愛既人最大
愛人者輸

真心付出既都係傻仔
樓主 我好似識你
分手啦屌
樓主同我做愛ok?

早點放手 無咁傷信我
搵我 我陪你

我二年情剛分手二天
我自問孝順。有上進心 愛屋及烏
對距同屋企人用心用意
從來我都萬般遷就 反而話咁樣令距有壓力
小小事就罵我 我都忍
今次我發一次脾氣 就走左去
真係好傷心
對人好係無用真係
我男 距女
同事話我太寵距..唉

當你聽話既時候 佢仲肯理你
一唔聽話發脾氣就將你當垃圾咁扔

唔忿氣?
邊個叫你愛佢多過佢

從來都係不愛既人最大
愛人者輸

真心付出既都係傻仔

手已分
一早就應該同個賤男分手
樓主同我做愛ok?

不了
分手啦
講真,你自己攞尼,性格好既你唔會睇得上眼
點解我遇唔到你呢類女仔
兩次都比人帶帽
情況同你好似 只係我是男
衰過兩次我依家都清醒了
深深體會到專一 做好人係唔會有好下場
有時唔到你唔相 太多呢類情況
你係咪住元朗 我又係有個fd同你講既background 完全一樣
點解我遇唔到你呢類女仔
兩次都比人帶帽
情況同你好似 只係我是男
衰過兩次我依家都清醒了
深深體會到專一 做好人係唔會有好下場
有時唔到你唔相 太多呢類情況

感情無分對錯 係自己犯賤
唉 我都傷害過人 認同唔想再做好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞