睇到佢搵大陸妹傾計

124 回覆
11 Like 314 Dislike
你19歲?年紀相差咁大冇代溝咩

00後 好多朋友有心想開連登ac都無
我有就借我個個 幫下手有咩問題

我就是我的朋友
自相矛盾

雙魚座(垃圾星座撚)

星座就代表左性格?處事方式?待人接物態度?

年輕信愛情的弱智
咪分手囉,你都寫明你條件咁好,驚西無男人咩
雙魚座(垃圾星座撚)

年輕信愛情的弱智

唔信愛情,你都係一個弱智

庸人自擾 仲中意佢 垃圾如我

年輕信愛情的弱智

唔弱智我一早就分左手 我仲留戀佢 笑死
叫佢買定點數卡
年輕信愛情的弱智

無自我,無思考能力,無人生計劃

無自我,無思考能力,無人生計劃

迷茫
叫佢買定點數卡

咩黎
真心問
你都係想聽到
傾計姐,無事嘅,你諗多左姐
去說服你繼續愛佢

既然係咁咪繼續傻落去
你點揀都無人阻到你
講到咁衰你又揀佢?你唔揀我?
乜野成日吸引到賤男,你自己選擇留意賤男咋。

庸人自擾 仲中意佢 垃圾如我

唔好傻啦,個世界咁大,你仲要得19歲,搵個好啲好過啦,地盤佬用 wechat肯定唔係工作需要咪就係鳩痕叫雞番大陸架啦,風險要評估有機會生性病架都
唔好FF咁多早抖啦
佢26歲做地盤欠債十三萬 我細佢七年
咩世界 我一個唔貪錢無樓無車都得既女仔
因為我太善良唔煙唔酒唔去蒲 我係乖乖女
自問屋企條件唔差 未來十年唔洗比家用
自問樣子唔差對佢不離不棄性格溫和
自問心地善良點解要逼我做一個player

佢就去wechat搵大陸妹拎wts再拎人IG
唔知係邊到識 我諗都係wechat架啦
我係wts睇到佢地傾計 個大陸妹用簡體字

其實我可以點?佢以前花心同女仔傾計
背後同其他女仔講我壞話佢覺得無問題
一直以黎咁多次嘈交我都大方忍左

其實我係咪天生吸引賤男 點解個天咁對我

我岩岩睇完 直接同大陸妹講 我是他女朋友
你說我看到了怎麼辦 該不該分手成全他???

我二年情剛分手二天
我自問孝順。有上進心 愛屋及烏
對距同屋企人用心用意
從來我都萬般遷就 反而話咁樣令距有壓力
小小事就罵我 我都忍
今次我發一次脾氣 就走左去
真係好傷心
對人好係無用真係
我男 距女
同事話我太寵距..唉
頭2句已經表明左你果D所謂優越感
放手啦

我想表達我性格唔港女文靜個類
我諗唔到有咩原因佢可以咁對我

感情就係咁 唔係乜都有原因
可能有一日訓醒 覺得唔係好中意你
件事就咁完架啦
趁你覺得自己係不值得受到咁既對待 就抽身走人
無謂曬時間 曬精神係一個唔注意你既人身上
分手 下個更可愛
唔係天生吸引賤男,係唔賤既男人冇人愛
eg毒撚,不服來辯
係 你真係天生吸引到賤男 原因係你睇到佢既得缺點都唔肯走
唔好妄想自己有能力去改變人,甚至改變自已迎合人
唔啱自已就放手
你既background同你講D野比我感覺有D天真無邪,
佢大你七年重要係撈地盤又欠債, 我懷疑唔荒係好人,
我個人覺得搵個細自己咁多既男人, 品味同性格多數都係一般
以上只係我個人既opinion
極危險, 請小心了
其實唔係你吸引賤男

而係賤男先吸引到你

youtube search仆街磁石
親後生 慢慢認翻啲正常嘅人啦 絲...
地盤十個有九個雞蟲你都啱
有無比佢搞過呀 有就驗身啦去
下 你on9?咁都問?
地盤佬仲要欠債加嫖痴撚線仲諗

本身做呢行冇問題,但後面兩樣就即係仲有其他不良野,佢條撚識轉彎都咁話啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞