警員心聲:唔好比我知道邊個搞個集會

74 回覆
71 Like 1 Dislike
屎忽鬼
岸鳩埋堆風氣
個集會係膠層做俾某啲人睇既姐, 但第日面對市民就係前線
其實七警判監已經係補救警民關係嘅最後機會,俾班退休警犬破壞哂
其實七警判監已經係補救警民關係嘅最後機會,俾班退休警犬破壞哂

爛泥扶唔上壁
根本搞幾多門面公關功夫都冇用
黑警話要立"肉警罪",市民比人吊老母要打不還手,罵不還口,咁以後拍劇拍電影學支那,香港公安全部係忠冇衰人
會唔會內部有人諗住今次柒驚坐花廳 終於可以做返好個形象 點知班老屎忽又走出嚟搞串個party
係咪第一次支援罪犯?
係咪第一次支援罪犯?

一直都支援緊架啦
本來判左公義獲伸張
警民關係理應有改善機會
多得個班食長糧既退休警,同埋d阿頭要扮晒野攬兄弟乜乜物物亂9up
又搞籌款又集會又剩,仲要俾班藍屍屈水
而家搞到個警隊成個巔佬樂園咁

扮退休警犬好心就摺埋咬長糧啦
又要扮攬兄弟
最後咪又係乜撚都做唔到

佢地完全幫倒忙
經今次集會後,普通市民只會覺得班警察根本不知悔改,想將以往d惡習合理化
差佬打人,私下打示威者以前都唔係未傳過
點解今次反響咁大
係因為斷正
斷正都唔重罰,就會俾佢地以為呢d野係冇乜問題
於是就惡性循環
警民關係更惡劣

乜野係幫倒忙

俾埋七警打人條片俾大使館睇, 問下當年係唔係七個猶太人打一個立粹黨先至俾人大屠殺???

非常好!!!
笑撚左
比d豬隊友玩死

利申:
由細到大,遇到既警察都係好nice
想知呢個post有邊啲係警員

因為佢地由始至終,都無諗過/想過修補警民關係
留名
比d豬隊友玩死

利申:
由細到大,遇到既警察都係好nice

一半一半啦,喺警局遇過個連廣東話都講唔撚正 屌你老母死返大陸啦
試過有事報警,嚟到條一柴真係完全毅進仔格,嗰種mk爛仔柒味出晒嚟
不過都遇過個啱啱出學堂行緊bit嘅,佢查我牌,嗰陣仲讀緊書,佢問我讀緊咩,傾落先知原來佢係ugrad,我就諗住撚吓佢啦,問佢做咩咁折墮有人唔做去做狗,點撚知佢好灰咁講,Science grad搵唔到工呀屌 之後仲叫我唔好好似佢咁
仲要叫埋自己屋企人去個下先ON9
打份工打到冚家都要出嚟
佢哋到底知唔知份糧係市民嘅錢

分分鐘一件都冇

分分鐘一件都冇

有親戚係退休犬
係WhatsApp group 到叫人去
辭職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞