[多圖極急] 屌你老母 智能燈柱殺到黎油尖旺

1145 回覆
1680 Like 18 Dislike
push
push
試著說 「監控燈柱」,不要說「智能燈柱」
監控燈柱
監控燈柱
監控燈柱
監控燈柱
政府唔係話左絕對唔會係香港用個信用制度喇咩?

得個blog寫左
連新聞稿都冇寫

https://www.info.gov.hk/gia/general/201907/09/P2019070900654.htm
新聞公報嚟

移民算啦
點頂
日日新鮮
屌你老味住旺角架
push
所有評分準則,咩贍養路人、唔排隊,全撚部都係掩眼法。 真正目的係批評政府者、遊行者扣分。 扣到咁上下禁埋你出境。

基本法嘅言論自由、集會自由、出入境自由一鑊收皮。

依家就擺明車馬
屌你老母 諮詢咗我未 屌你老母啊!!!!!!

關係法人權法取消未呀屌你老母
Push
Push
所有評分準則,咩贍養路人、唔排隊,全撚部都係掩眼法。 真正目的係批評政府者、遊行者扣分。 扣到咁上下禁埋你出境。

基本法嘅言論自由、集會自由、出入境自由一鑊收皮。

依家就擺明車馬
屌你老母 諮詢咗我未 屌你老母啊!!!!!!

關係法人權法取消未呀屌你老母

移民算啦
點頂
日日新鮮

冇錢點移吖
係監控燈柱
五大訴求
1.撤回
2.沒有暴動 只有暴政
3.撤銷示威者控罪
4.追究警方濫權/成立獨立調查委員會
5.我要真普選
屌你老母 裝定硬件
遲下update一下軟件就變監控燈柱

aggree,而家佢揾條柒頭出黎同你地講,香港唔會實行社會評分系統。另一方面港共閉門造車,到時只會變成另一單中環割地案一樣,硬推

都未做好配套,咪暫時唔實行
做好就實行

呢個政府講既野,仲可信咩,我扡連最基本的普選都未有
得個blog寫左
連新聞稿都冇寫

https://www.info.gov.hk/gia/general/201907/09/P2019070900654.htm
新聞公報嚟

粵港澳大灣區 但不包括香港
你信?

佢都講得好實在架喇,絕無此事&唔會實行

可以主打智能街燈私隱問題嘅
Push
試著說 「監控燈柱」,不要說「智能燈柱」
監控燈柱
監控燈柱
監控燈柱
監控燈柱

push
Push
得個blog寫左
連新聞稿都冇寫

新聞公報嚟

咁唔通台灣又實行咩 政府話唔會呢單就唔緊急啦

可以主打智能街燈私隱問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞