[獅子狗]利物浦唔識轉會討論區29

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
呀辛嚟未
高普帶隊咁耐 買返舊部係咪得葛斯一次
不了
外借一年番黎先 下年7千萬買

我都係去發夢算
我係支持買返佢
尤其fsg都未撚洗錢
古 沙 + x
5月11日 未有轉會
完左歐聯決賽會有

6月11日 未有轉會
踢埋美洲盃會有

7月11日 未有轉會
完左非洲盃會有

8月11日 未有轉會
雖然唔可以買人 但我地可以賣人
發左成個月夢了
日日返工追sky sport transfer center都無猁狗登刁
心很累
交咗保護費俾 fsg
陣間見
We'll have confirmed team news for you a little later but we do know already that Simon Mignolet and Divock Origi will feature at Prenton Park after returning to training this week.

The likes of Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Joe Gomez, Adam Lallana, Joel Matip and Fabinho are also set to be involved.

Sepp van den Berg misses out, however, as he awaits FIFA clearance and the game comes too soon for Dejan Lovren.

VDB都冇
唔好黎 真心廢 快手買飛基亞仲好
早d訓啦
比大家睇下比較熱門賠率嘅利物浦transfer 人物,利物浦係轉會大熱門有迪比、比比同埋丹比利;次熱門嘅有古天奴、費基亞、添姆雲拿同包皮

完全睇得出現今超級電腦對7日後既天氣預測完全唔惦

上一個預測係2個基達到今個預測得返1個邊奴
搵人幫幫呢位清
球衣no.
以前讀嘅時候 啲科學主任都話電腦預測7日後嘅基本上唔會好準

氣候變化咁多參數 冇一個simulation係可以完美fit落reality

一兩日嘅變化參數少啲個命中先高啲
七日嘅預測路徑根本同骰盎大細都買冇分別
呢位清讀咩科
廢中啲死人非君不嫁既性格唔會買人架啦
有興趣可以入氣象post交流下
Free elective
呢度咁多高手考試佬廢事獻醜
我只係對氣象有興趣嘅氣象post cdrom
最熱 = 呢個夏天唔買人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞