[獅子狗]利物浦唔識轉會討論區29

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
往年都係搵link睇熱身賽,今年想對自己好啲用lfctv睇,想問下係咪信用卡俾錢兼可以續個月買?
家下又唔係警賊判刑
但佢地會揀放咩證據上庭
你咁講直頭無罪釋放啦
官網吹力子吹到簽新人咁
今鋪真係最已陣
唔係冇可能講真最黑暗就係班黑警
砌生豬肉都做得出 呢啲真係唔奇
司法程序係:

1. 警察拘捕嫌疑犯
2. 警察蒐證
3. 警察交證據比律政司
4. 律政司認為證據夠力,就會落控告
5. 被告上庭答辯,如過程中無任何合理疑點,罪名就會成立

如果班狗喺2 同3唔夠落力,真係有機會唔提告,不過,依家網絡世界咁勁,條片通行晒,仲好似唔止一部機拍片,有埋其他角度,睇怕死肥閪都幾難走得甩

但屯門大波Man 啲打示威者行為,真係有機會不了了之,警方會低調放人,因為真係未有100% 確實證據,啲片好亂,又震
可以逐個月買,道理上LFCTV 會直播所有賽事,但如果你個地區同時有轉播權公司播緊,LFCTV 就會暫時鎖你個地區,例如英超Now 播緊就會停香港地區

但例如熱身賽,社區盾呢啲香港無任何一間公司播嘅,LFCTV 就會比你睇。同埋NowTV 如果你無錄低就會下架,LFCTV 可以隨時J返利記所有比賽Highlight 或者足本90分鐘,仲要無廣告,中場休息會幫你飛晒
一個人都未簽到,FSG想點
唔用歐聯冠軍呢個名水人黎
走左史毒屌摩
入返兩個正選料補強啦
考試佬
幾錢個月?
$48 港紙,大概係,總之唔過50
唔識晒
往年都係搵link睇熱身賽,今年想對自己好啲用lfctv睇,想問下係咪信用卡俾錢兼可以續個月買?
可以逐個月買,道理上LFCTV 會直播所有賽事,但如果你個地區同時有轉播權公司播緊,LFCTV 就會暫時鎖你個地區,例如英超Now 播緊就會停香港地區

但例如熱身賽,社區盾呢啲香港無任何一間公司播嘅,LFCTV 就會比你睇。同埋NowTV 如果你無錄低就會下架,LFCTV 可以隨時J返利記所有比賽Highlight 或者足本90分鐘,仲要無廣告,中場休息會幫你飛晒

首先廢中要簽
簽啦簽啦夾人腳都至少半季
咁抵?每月50左右,miss咗直播可以睇返足本重播? 但點樣可以登入嘅同時但唔知道比數,呢個先最難
班狗而家擺明同你鬥無恥
執法係佢地
立法會又係佢地嘅人
呢個應該無辦法了
係唔係可以睇番賽事重播+1 (香港既話)
有,拿拿臨買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞