社會信用評分系統懶人包

948 回覆
2411 Like 4 Dislike
Push
港女版

廢中版
第二張比港豬廢老就最岩
廢中版用長輩圖style會有影響力D
有巴打講過長輩圖已經唔太WORK
我決定用J圖
這一天
連登仔再次憶起被支共統治的恐懼

佢如果強硬推行社會信用評分系統
就等於迫香港人再出嚟用武抗爭
大家準備好玩進擊的巨人online未

勇武抗爭!
守衛自己的家園!!

push
https://youtu.be/PuNLbpWHu6c

無意味な死であった...と 言わせない
絕不准說 犧牲毫無意義...
最後の一人 (一矢) になるまで
直到僅剩最後一人為止

Der feind ist grausam Wir bringen
敵人如此殘忍 我們就去了結他
Der feind ist riesig Wir springen
敵人如此強大 我們就飛越過去

両手には Gloria (鋼刃) 唄うのは Sieg (凱歌) 背中には Flügel der Freiheit (自由の翼)
雙手握持鋼刀 口中高唱著凱歌 背後揹負展開著自由之翼
握り締めた決意を左胸に 斬り裂くのは Linie der Torheit (愚行の螺旋)
緊握的決心鑲在左胸 將永無止盡的愚行給斬斷
蒼穹を舞う Flügel der Freiheit (自由の翼)

飛舞於蒼穹的 自由之翼

點解要咁對香港
我真係好鍾意我哋嘅香港
好唔想見到香港有呢一日
推! !
想要阻住大陸喺香港實行信用評級系統. 唔該睇咗樓下個post. Petition 條link 係埋個post道

https://www.facebook.com/373889722672759/posts/2424465607615150?s=100023940502398&sfns=mo

記住一定要check email 同verify signature.
Spread the link!
Pish
呢份係預比啲正常,有足夠理解能力,
但只係冇follow開唔係好知即係點既人睇
有啲人會想知得全面啲
對啲仆街同冇腦既長輩version算啦
痴撚線 真人版black mirror
Push
一波未平 一波又起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞