日本大人小朋友最想要既 叮噹法寶排名榜!!

141 回覆
19 Like 0 Dislike
其實仲有好多屈機道具 例如
預言日記 寫上嘅野未來一定會發生

變真麥克風 大話變真話 改變現實道具之一

惡魔護照 出示佢對方會無條件俾你做任何事

石頭帽 無論你做咩都冇人理你

謊言800 大話變真話 改變現實道具之一

超能停時錶 比時間停止器多一個功能 就係可以揀人脫離停止的時間
發覺好多人都無睇過叮噹
真係慘,你地細個一定被逼溫書補習
題外話 其實哆啦A夢個百寶袋喺全球僅存嘅唯一一個特別版 佢同其他百寶袋唔同嘅地方係多咗d禁止銷售 只得一個嘅道具 例如地球毀滅炸彈 玩偶照相機
好多人唔了解如果電話亭
佢只係創造另一個虛擬世界出黎
唔會影響到真實世界
技術上來講只係發緊一個好真實既夢

平行世界都唔明出嚟話人唔了解
同咁多位講
如果電話亭係開平行世界 唔撚係虛擬世界
笑人唔撚知之前自己睇下啦柒頭皮
平行世界都唔撚識解就摺埋啦on9
係咪可以揀後備百寶袋
隨意門唔洗迫巴士
巴打似係你奴性太重喎 隨意門用途淨係諗到用嚟返工
如果電話亭唔夠方便仲有好多不隨機性

最勁我覺得係放大電筒
買粒鑽石放大之類
要發達唔難

要偷任何野可以用縮小

放大自己條撚得唔得

憨鳩
如果電話亭
如果我有幾千億美金
如果我有條大撚
屌打你啦

我敢如果電話亭一定係最屈機
太耐無睇,呢排玩番多啦A夢大富翁,有D法寶好似完全唔撚知係咩黎咁

處境調換槍都幾好用吖其實
如果電話亭唔夠方便仲有好多不隨機性

最勁我覺得係放大電筒
買粒鑽石放大之類
要發達唔難

要偷任何野可以用縮小

放大自己條撚得唔得

憨鳩
如果電話亭
如果我有幾千億美金
如果我有條大撚
屌打你啦

我敢如果電話亭一定係最屈機

根本有一大班小學雞憨鳩仔連叮噹都未睇過就係到話人唔明唔識未睇過
點知自己先係衝出嚟柒
時光機啦梗係
點解大人唔要時光機要隨意門?用黎返工?

用黎旅行都得啦

所以我覺得樓上第一樣就諗住用黎返工𠴱幾件先係奴性重,正常人一諗就緊係拎黎旅行週圍去啦,唔明呢幾位點解要衝出黎柒。

有錢咪去到旅行囉,我有時光機中次六合彩,我洗要隨意門旅行?

有錢都要坐飛機。都有機會出事 加埋你飛usa 都要十幾粒鐘。隨意門零危機零時間
預言日記最屈機
隱身斗蓬
之前有一集話有個法寶將d 野變成熱潮
令樣野價錢提高
大雄就係度炒汽水蓋

香港地有呢樣就人人發達去炒
仲洗隨意門返工
如果電話亭太唔方便,下下要對住個電話講,謊言800同弄假成真器要講反話一樣好唔方便,相反食完夢想成真藥片只要諗一諗就所有願望都可以成真,方便好多
走一轉軍火就賺大錢
如果電話亭太唔方便,下下要對住個電話講,謊言800同弄假成真器要講反話一樣好唔方便,相反食完夢想成真藥片只要諗一諗就所有願望都可以成真,方便好多

你一諗就出嚟都幾危險
唔可以亂諗野

你一諗就出嚟都幾危險
唔可以亂諗野

自己識分咩係願望咩唔係願望
肯定時光機 無限壽命 無限次做決定 人生可以不停試 而且我記得部時光機係可以回到未來 又可以回到恐龍時期 去咩時代基本無限制

不過隱約記得部野好似係以自己「當時嘅狀態返去」 如果係咁就真係收皮 唔會有無限壽命 而且會有「2個自己」嘅問題

你一諗就出嚟都幾危險
唔可以亂諗野

如果電話亭其實仲危險
如果的世界點運作你唔會知
如果你有大撚可能變左有袋癌
如果你有千萬可能跟住就俾人鏢參
呢個係平行世界唔係你玩晒
實有野你諗唔到會攞你命

你一諗就出嚟都幾危險
唔可以亂諗野

如果電話亭其實仲危險
實有野你諗唔到會攞你命

一次過講哂d條件出黎 例如唔會病唔會死之類
如果電話亭會產生咩世界根本唔重要 反正都係拎黎自high 有成效就夠了
香港

小孩
1. 記憶麵包
2. 記憶麵包
3. 記憶麵包
4. 記憶麵包
5. 記憶麵包

緊係時光機去未來睇答案

你一諗就出嚟都幾危險
唔可以亂諗野

如果電話亭其實仲危險
實有野你諗唔到會攞你命

一次過講哂d條件出黎 例如唔會病唔會死之類
如果電話亭會產生咩世界根本唔重要 反正都係拎黎自high 有成效就夠了

一句如果唔會有事乜都收你皮
如果我係首富而且乜野威脅都唔會有再加身體健康長命百歲
你吹唔吹得漲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞