日本大人小朋友最想要既 叮噹法寶排名榜!!

141 回覆
19 Like 0 Dislike
隨意門野野要托住道門週圍行喎
梗係要迷你叮噹
大人都簡隨意門都on99
如果電話亭上網查先知咩事 一定係最勁
隨意門野野要托住道門週圍行喎
梗係要迷你叮噹

但迷你叮噹成日做錯野發膠
點解大人唔要時光機要隨意門?用黎返工?

用黎旅行都得啦

所以我覺得樓上第一樣就諗住用黎返工𠴱幾件先係奴性重,正常人一諗就緊係拎黎旅行週圍去啦,唔明呢幾位點解要衝出黎柒。

有錢咪去到旅行囉,我有時光機中次六合彩,我洗要隨意門旅行?

你覺得金錢重要過時間

窮人思維
用隨意門去旅行淨係諗慳機票錢唔係諗慳時間
梗係要隨心所欲手袋
梗係要隨心所欲手袋
其實隨意門係半部時光機 以前睇漫畫隨意門個手柄位有得扭嚟較時間
人生重來機不了
咁撚辛苦仲要再玩過
人生重來機不了
咁撚辛苦仲要再玩過

唔係介意做人 係個個都只想做人上人 所以有真係有呢個法寶就不停洗SAVE 洗到靚籌為止

用黎旅行都得啦

所以我覺得樓上第一樣就諗住用黎返工𠴱幾件先係奴性重,正常人一諗就緊係拎黎旅行週圍去啦,唔明呢幾位點解要衝出黎柒。

有錢咪去到旅行囉,我有時光機中次六合彩,我洗要隨意門旅行?

你覺得金錢重要過時間

窮人思維
用隨意門去旅行淨係諗慳機票錢唔係諗慳時間

咪係,用時光機又要中左六合彩先有錢做你想做既野,又要搭飛機浪費時間,點解唔用時空門呢頭入金庫拎 d 錢𠴱頭就直接再去想去既地方?成個過程真係同痾篤尿差不多時間。
人生重來機不了
咁撚辛苦仲要再玩過

有時空門就完全無需要再用人生重來機啦。
但如果電話亭好似只係一個實驗 最後都要返現實
時間停止器呢?
如果無百寶袋配合隨意門都係辣殺
咁大度門點拎
要返近原位先走到

用黎旅行都得啦

用嚟做嘢速遞都應該搵唔少錢

On9,去金庫啦

有隨意門竟然係諗去做速遞
時間停止器呢?

係咁同d女仆野
見啱就上,地鐵中出
玩全日
見到好憎既女上司,屌穿佢屎眼

唔係只要你唔返去個電話亭到回復原狀

就會一直保持住個效果架啦咩

好似係

唔係只要你唔返去個電話亭到回復原狀

就會一直保持住個效果架啦咩

好似係

改變唔到現實世界
但係可以逃避現實
時光機-->六合彩
放大電筒
放大我個fd粒lin之後笑鳩佢
如果電話亭

如果我有齊所有法寶
有隨意門可以最後一秒先出門口
唔怕遲到
六合彩得幾百個,樓都買唔到層要嚟託柒,

有得㨂一定係:如果我係世界首富
時間停止器呢喂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞