「遍地開花」7.28 將軍澳反送中大遊行

305 回覆
463 Like 15 Dislike
公道講句,應該係某人嘅問題居多。好一個豬隊友,害苦咗其他努力社區工作嘅人。
葉嘉榮都係咁既人黎架,屈楊岳橋單野果時係廣明比人爆晒出黎,物以類聚
將軍澳咁唔值得上熱門咩
推到上熱門
幫手推
各位好,關於遊行,我又長氣講講之前的情況。自上次個post同大家講,我們為避免鬧雙胞胎,而嘗試同該政黨協商。然而,係協商期間出現幾個問題。

第一,我們和他們意見分歧很大,尤其在TVB一事上。

第二,大家谷友們對其政黨的負評很多,令我們感到疑慮。

第三,是最嚴重的事,就是陳展浚竟然潛伏我們義工群組當中,而且不繼誤導我們。當我們有義工識破其身份後,他即時秒quit !!! 我們對此咁「鬼祟」行為,極為反感。而且,對其政黨的誠信操手也極度質疑。

所以,經開會商議後,終止協商。是次「728 將軍澳反送中大遊行」 是民間素人自發,拒絕為任何政黨作宣傳或選舉造勢。我們歡迎任何同路人同行,但請各政黨自重。

對於這期間,令大家對日期不斷改動而做成的混亂,深感歉意。但我們已確立了方向,希望大家多多支持,多多宣傳。讓全香港也見證將軍澳人的團結及讓林奠政權聽清楚我們的聲音。 謝謝大家!

推佢老母
沙田有幾多自由行會係條街度
佢地涼住冷氣睇你班港豬標汗😅
豬隊友請繼續

充滿住美點雙輝既味道
我擔心沙田有區政騎劫多d
不如揸車入去交啦,無聊

攪佢商場show先攪到佢
我無野講
728 新都城1期 有show
Hang Ng:

各位好,關於遊行,我又長氣講講之前的情況。自上次個post同大家講,我們為避免鬧雙胞胎,而嘗試同該政黨協商。然而,係協商期間出現幾個問題。

第一,我們和他們意見分歧很大,尤其在TVB一事上。

第二,大家谷友們對其政黨的負評很多,令我們感到疑慮。

第三,是最嚴重的事,就是陳展浚竟然潛伏我們義工群組當中,而且不繼誤導我們。當我們有義工識破其身份後,他即時秒quit !!! 我們對此咁「鬼祟」行為,極為反感。而且,對其政黨的誠信操手也極度質疑。

所以,經開會商議後,終止協商。是次「728 將軍澳反送中大遊行」 是民間素人自發,拒絕為任何政黨作宣傳或選舉造勢。我們歡迎任何同路人同行,但請各政黨自重。

對於這期間,令大家對日期不斷改動而做成的混亂,深感歉意。但我們已確立了方向,希望大家多多支持,多多宣傳。讓全香港也見證將軍澳人的團結及讓林奠政權聽清楚我們的聲音。
謝謝大家!
將軍澳谷有人講緊入去「支持」佢地啦,好過on99行去工業村
今日睇到呢個post勁慶,正人渣,人為香港,佢為選票
push爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞