[非重口味] 有無人鍾意食納豆?

116 回覆
19 Like 4 Dislike

呢隻好食到痴線,食完返唔到轉頭

未食過呀喂! 邊到有得買?

紅磡有間日本舖有!
呢隻面具納豆係日本最多人食,仲有隻鰹魚味好正

嗚啊邊間日本舖?我要衝去買!
其實我都覺呢個牌子納豆最好食
但奈何屋企附近得一田又無賣呢隻牌子

你講到我已經流口水啦! 下次要試下其他味納豆先!

紅磡有間日本舖有!

City'super 有呢個牌子
佢有款極細(3小盒)同極細(普通size 3盒)
我想問下入面係咪有埋醬油包嫁啦?

紅磡有間日本舖有!

City'super 有呢個牌子
佢有款極細(3小盒)同極細(普通size 3盒)
我想問下入面係咪有埋醬油包嫁啦?

正呀喂! 得閒要去望下先

佢入面有醬油架啦,有啲會有埋黃芥末醬添
估唔到有同好

今日上網睇到有人整 納豆奄列
即刻試試又ok喎
身邊得我一個鐘意食
未食過納豆,邊度有得買?

平時去開一田/吉之島買嘅
大約$16.9有三盒啦通常都

如果想入門試食可以買納豆卷試下先

人門級可以食呢隻

我都覺得好重咖啡味
我淨係o係日本吉野家食早餐食過
覺得唔錯
我淨係o係日本吉野家食早餐食過
覺得唔錯

松屋果啲我反而唔係幾接受到
香港真係無方法平入
明明就係平野
未食過

呢排買咗呢隻試, 脆脆哋又有納豆幾有驚喜
其實唔加豉油食又有另一番風味
請問那裡買的?
試下APM地庫間有無先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞