求一間砌機老實店

65 回覆
1 Like 0 Dislike
與其靠人 不如自己砌
唔識咪學囉

幾時砌偷game code?

買顯示卡送game果陣 我問佢 話無

點知轉頭見到砌機送game code既promotion

....GAME係自己換架喎

有時係有張卡仔入曲換架

顯示卡 底板盒無封條 拎左你都無人知

就算有又點?
你俾佢幫你砌,佢老奉幫你開盒

我純買1張顯示卡炸喎

咁就更仆街
有時我買game
明明隻game有code送
game鋪就hold起啲code
要我額外俾錢買

code係跟盒同貼係張display上邊架喎?
你隨時報警屈鳩多張display都重得

Sor9ly我係N卡撚唔識野

n卡都有

N卡換game好似唔係咁

你真係N卡撚?

你又係果期買
佢抽起晒放係收銀個附近個櫃仔度
入面一大疊
搞好耐先去抽一張比返我

係啊 屌佢老母 死仆街centralfield

嬲撚到仆街 我唔係話貪隻game果幾舊水 係手法太仆街

就係打擊呢D惡劣商家

係我心目中得2c

capital comdex
去未來科技啦
老實又平sales又負責

呢間野老實 我真係屌你老母 用price.com價話無貨 落到去有現貨但貴
去未來科技啦

呢間野老實 我真係屌你老母 用price.com價話無貨 落到去有現貨但貴

價錢網十間有九間都係唔老實
去未來科技啦

從來都係打去問,落場多一蚊都唔買
自己砌最老實
引哂d 打手
海洋科技+1
去未來科技啦

呢間野老實 我真係屌你老母 用http://price.com價話無貨 落到去有現貨但貴

咁又唔係呀 深水好多間你比價錢網個價佢會做到比你架
central field 偷零件, 偷game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞