求一間砌機老實店

65 回覆
1 Like 0 Dislike
希望各位巴打幫幫手 介紹間好既砌機鋪
如果可以既希望幫手砌部7-8k (包windows)既打機電腦
hkterminal
Terminal HK
珍寶都幾好

各位巴打覺得點 夠唔夠用
[img]https://na.cx/i/f4NQh51.jpg[img]

唔好揀呢個, 等巴打比list
[img][url]https://na.cx/i/f4NQh51.jpg[img][/url]

問題係我係電腦白痴 咩都唔識
[img][url]https://na.cx/i/f4NQh51.jpg[img][/url]

問題係我係電腦白痴 咩都唔識

你上悠二個網睇左差唔多價位咩list 再入post 問下巴打們咩意見啦

就黎9k
自己砌
-$2000
去未來科技啦
老實又平sales又負責

7k list+windows $1000
除左centralfield之外都ok

認同,同fd貪方便,去左兩次砌機,兩次都中伏,一次壞底板整成一個星期先有得拎,第二次壞displaycard 要換先好。兩次部機都重到死,去centrafield砌真係攞黎辛苦 永遠blacklist

認同,同fd貪方便,去左兩次砌機,兩次都中伏,一次壞底板整成一個星期先有得拎,第二次壞displaycard 要換先好。兩次部機都重到死,去centrafield砌真係攞黎辛苦 永遠blacklist

仲有偷你配件同game code
要老實就悠二啦

如果去買件自己返去砌呢
都有古惑?

仲有偷你配件同game code

幾時砌偷game code?
悠一一
悠二係邊頭
放假去砌部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞