突發金鐘要人!金鐘要人!

2006 回覆
1772 Like 2497 Dislike
( Show Blocked User - Tko-vip-terry )
推 麻煩連仔del/鎖post
幫手推我代兒登仔同大家講句對唔住
麻煩大家唔好俾人fake到
大量狗隻想fake人出去

同埋麻煩大家負皮個post 好多人睇正負皮判斷真定假
玩信任,一次不忠,百次不用。唔好話同路人點會比人fake一次就唔出,點解要咁玩同路人?
真係
要好好對唔住咁多位有出去既人
雖然我無份
但好對唔住 既係我呢班同伴今日做既事
其次係對唔住身為同伴既你地
希望唔好灰心

同埋都希望
大家做野之前可以三思
我岩岩都好擔心
係咁check有無消息
唔好再推 由得佢沉
希望我呢個係最後回覆
咩料...
今日係一次教訓 一個長期既抗爭總係有on9仔搞屎棍 預左,大家唔好灰心
峰火戲諸侯,好撚心你地啦
雖然我都無講過以後唔撚出
不過只可以話我能夠體會
因為比人撚個班依家真係好撚灰
出得黎只係講個信字 話要人就衝出去
好多人都好攰聽日仲要返工
所以希望你屌佢發悔氣之前
大大力屌晒啲假膠先
同路人都有好多內心已經好攰 再無比人fake嘅quota
幫手推我代兒登仔同大家講句對唔住

完全封鎖

你啲咁嘢撚屌咪百次不用囉,咁落力洗底都係有record
有啲野 唔撚好玩
你同鳩打999 call白車有咩分別
( Show Blocked User - Tko-vip-terry )
建議改走topic名以免再有誤導,但呢個post一定要留嚟做恥辱柱,同埋記錄有邊啲仆街亂推人出去,又有邊啲狗扮哂有出實際係三毛學人落井下石
好撚好玩咩家下
撚自己人做乜尻!
Push

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞