突發金鐘要人!金鐘要人!

2006 回覆
1772 Like 2497 Dislike
依個巴打我相佢
我10點幾就見到佢覆post話自己唔識解密又係p牌仔
好想自己幫到手
D人就叫佢下次先幫手
依家點叫人下次信你地呀
今晚玩依d垃圾po既一律全block撚巴打好好玩?撚支持但係無ac無上開既人好玩?
無言..聽日番早我都出咗..
Show Blocked User - Tko-vip-terry 完全封鎖
block了
Blocked
屌你老母,係度消耗連登之間嘅誠信
推 麻煩連仔del/鎖post
幫手推我代兒登仔同大家講句對唔住
麻煩大家唔好俾人fake到
大量狗隻想fake人出去
向所有真係畀人fake既手足道歉

但唔該,用下個腦諗清楚
「以後唔撚出」「為你依d人衝」

係唔係同路人會因為一次畀人fake就講得出
Block我啦

淨係希望大家都可以齊上齊落番

做錯左 有份推左兩推膠post

對唔住大家
但我完全睇唔出你地咁做有乜好處,自己圍爐但其他人乜都唔知,成個幾月我地一次比一次認真,講緊琴日都仲有23萬人肯出黎行,晚上又願意留低,你地咁樣膠化抗爭好咩?

做任何事用吓腦先啦,諗住玩狗但又冇諗清楚,玩到自己人,會擔心你地,可能仲會立即出去,你地好唔好意思呀,即刻開新post講sorry呀,一日未洗走呢啲膠post你地唔好打算瞓呀

屌完你我都唔會再推了
呢班所謂既連登仔
點可能成到大器
你屌緊我定屌佢地
唔好玩呢d
好多車手係睇連登
佢地本身冇上開,唔會分到
推 連仔解鎖左個膠post 1001可唔可以跟進一下
Del post 好冇
Tg谷好多人問 唔係我叫人唔好去
今晚又唔知撚幾多人
成班傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞